Voor een strakke afwerking van uw gazon is een grastrimmer onmisbaar. Vele grasmaaiers maaien het gras perfect maar slaan de randjes vaak over, met een grastrimmer komt u gemakkelijk bij plaatsen waar u met een normale grasmaaier niet komt.

Elektrische grastrimmer

Een elektrische grastrimmer is handig om juist deze plekken te verzorgen waar u met een grasmaaier niet bij komt. De elektrische grastrimmer van Haxo werkt op stroom en dat geeft als voordeel dat u altijd op volle kracht uw grastrimmer kunt gebruiken. Daarnaast werkt een elektrische grastrimmer snel en stil. Een grasschaar is een uitstekende optie wanneer u een klein gazon heeft en een paar puntjes gras hoeft bij te werken.

 

Elektrische grastrimmers

Elektrische grastrimmers zijn over het algemeen krachtiger en werken daarom sneller. Elektrische grastrimmers zijn ideaal in gebruik en zorgen voor een mooi bijgewerkt gazon. De elektrische trimmers kunnen gebruikt worden voor allerlei gazons en moeilijk bereikbare plaatsen in de tuin. De trimmers zijn onderhoudsarm en erg gebruiksvriendelijk.Heeft u een lange tuin en kunt u met een elektrische grastrimmer niet de achterkant bereiken? Dan is de accu grastrimmer van Haxo wellicht de juiste keuze!

 

Elektrische grastrimmer Gardena

De lichtgewicht elektrische grastrimmer Gardena Turbotrimmer easy cut 400 is voorzien van een extra grote schakelaar waardoor de trimmer eenvoudig kan worden bediend. De grastrimmer van Gardena beschikt over vele handige functies zoals de verstelbare telescoopsteel, plantenbescherming en verstelbare handgreep.

De grastrimmer Gardena Turbotrimmer smallcut 300 is voorzien van een tweehandige greep waardoor de trimmer eenvoudig kan worden bediend. Het trimmen van de lange en korte graskanten wordt eenvoudig met deze comfortabele grastrimmer van Gardena. De grastrimmer beschikt over kabelontlasting die zorgt voor kabelondersteuning tijdens het trimmen.Wanneer u een grote tuin hebt of in een park het gras gaat trimmen, is de benzine grastrimmer een uitstekende optie!