Gardena strooiwagen

Geef uw gazon extra ondersteuning door het te in de lente en herfst te bemesten met behulp van een Gardena strooiwagen! Meststoffen voeden het gazon, waardoor het gezond en dicht blijft. De Gardena strooiwagen zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van zaad en mest, waardoor u kunt genieten van een strak, groen en dicht gazon! De flexibele strooiwals is geschikt voor het verspreiden van onder andere mest, zaad, kalk, strooizout, zand en korrels, daardoor is een Gardena strooiwagen het hele jaar door te gebruiken.

Gardena strooiwagen Classic 300

Het gebruik van de Gardena strooiwagen classic 300, zorgt er dankzij de gepatenteerde strooiwals voor dat de meest fijne materialen zich op een zeer gelijkmatige manier verspreiden. Hierdoor beschikt u altijd over de juiste dosering. Het Stop-Systeem waarmee de Gardena strooiwagens mee zijn uitgerust zorgt ervoor dat de wielen een vrijloopfunctie hebben bij achterwaartse bewegingen. Daardoor strooit de wagen alleen als hij vooruit wordt geduwd, en strooit deze nooit teveel! Met de aan- en uit functie bij de handgreep kunt u tevens zelf bepalen wanneer en hoeveel zaad en mest u strooit. U kunt de Gardena strooiwagen Classic 300 het hele jaar door gebruiken, zelfs in de wintermaanden, om zout te strooien! Doordat de wielen zijn uitgerust met een tractorprofiel heeft de Gardena strooiwagen Classic 300 optimale grip op alle ondergronden.

Gardena strooiwagen 500

Vanwege het grote T-vormige handvat is de Gardena strooiwagen 500 eenvoudig in gebruik en kunt u deze met één of beide handen bedienen. Ook kan de wagen aan het handvat worden opgehangen, zodat u deze staand of hangend kan opbergen. Door de hoogwaardige kunststof waarvan de Gardena strooiwagens vervaardigd zijn, zijn deze corrosie- en barstbestendig waardoor deze jarenlang mee gaan. Of u nu kleine oppervlakten wilt bemesten of een universele strooiwagen wilt aanschaffen die u het hele jaar door kunt gebruiken, in ons assortiment vindt u een Gardena strooiwagen voor alle toepassingen, waaronder de Gardena strooiwagen 500! Naast het bemesten is het beluchten van uw gazon met een Gardena verticuteermachine van belang voor een gezond en stralend gazon. Voor een regelmatige maaibeurt vindt u bij ons tevens comfortabele Gardena grasmaaiers.