Gardena grasschaar

Creëer perfecte gazonranden van een strak gemaaid gazon met een Gardena grasschaar van Haxo! Met de elektrische of mechanische grasscharen uit ons assortiment kunt u de randen van uw gazon heel gemakkelijk netjes bijwerken. Door het ergonomische en lichte ontwerp kunt u de schaar heel eenvoudig bedienen en gemakkelijk knippen en snoeien en streeft u eenvoudig naar een perfect resultaat! Dankzij de zachte elementen en speciaal gevormde handgreep ligt een Gardena grasschaar stevig en tegelijkertijd licht in de hand. Ook kunnen de messen worden gedraaid zodat u zowel links als rechtszijdig kunt snoeien. Ervaar het gemak en fantastisch strakke resultaat van een Gardena grasschaar nu zelf!

Gardena grasschaar Comfort

De hoogwaardige en innovatie oplossingen van de Gardena grasschaar Comfort bieden handmatige grasscharen, die zowel geschikt zijn voor links- als rechtshandige mensen. Door de hoogwaardige materialen en het innovatieve ontwerp was het nauwkeurig snoeien van uw gazon nog nooit zo gemakkelijk. Wij hebben diverse typen en modellen Gardena grasscharen, waaronder de Gardena grasschaar Comfort. In ons aanbod vindt u altijd het juiste model dat perfect past bij u en uw gazon. Tevens kunt u bij ons terecht voor een hoogwaardige en comfortabele Gardena grasmaaier voor een perfect en strak gemaaid gazon!

Gardena grasschaar accu

Naast de mechanische grasscharen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een Gardena grasschaar accu. Hiermee kunt u heel precies graskanten bijsnoeien, waarbij u tegelijkertijd kunt genieten van extra gemak en comfort! Dat is enorm handig wanneer u korte randen of smalle hoeken wilt snoeien waar de Gardena grastrimmer net niet bij kan komen. De Gardena grasschaar accu is uitgerust met een hoogwaardige, oplaadbare lithium-ionaccu met een looptijd van maximaal 90 minuten. Met de Gardena grasschaar kunt u wendbaar, snel en precies graskanten bijwerken, maar ook buxushagen snoeien en vormen of vaste planten en struiken terugsnoeien. In combinatie met de draaibare telescoopstelen kunnen alle modellen grasscharen rechtop en in een ergonomische lichaamshouding gebruikt worden, zonder dat u hoeft te bukken!