Gardena kooimesmaaier

Wanneer u wilt genieten van een goed onderhouden en super strak gemaaid gazon, is het van belang dat u het gras regelmatig maait. Hierbij is het essentieel dat het type grasmaaier is afgestemd op uw wensen, behoeften en op het type gazon. Wilt u genieten van een perfect gemaaid gazon naar Engelse snit? Kies dan voor een Gardena kooimesmaaier uit ons assortiment! Dankzij de ‘walstechniek’ kunt u uw gazon zeer nauwkeurig kort en strak maaien. De Gardena kooimesmaaier maait het gras zachtjes, waardoor het gezonder en groener oogt. Perfect voor elke perfectionist die droomt van een buitengewoon strak gemaaid gazon!

Gardena kooimesmaaier 400

Alle Gardena kooimesmaaiers uit het assortiment van Haxo, waaronder de Gardena kooimesmaaier 400, werken contactloos. Dat wil zeggen dat de draaiende wals en het vaste mes elkaar niet raken, maar dat de afstand wel zo klein is dat het gras scherp en kort wordt afgesneden. De Gardena kooimesmaaier 400 is gemakkelijk te duwen, zeer stil in gebruik en ook nog eens goed voor het milieu omdat er niets wordt uitgestoten. Door het ergonomische ontwerp is de Gardena kooimesmaaier 400 gemakkelijk te sturen en heeft u een goede grip. Hierdoor kan het gras heel precies en perfect worden gemaaid! Om uw gazon helemaal af te maken vindt u bij ons tevens Gardena trimmer waarmee u lastige kantjes en randjes van het gazon netjes kunt afwerken en trimmen. Daarnaast is een goede beluchting en bemesting belangrijk voor een optimaal resultaat waar u het hele seizoen door van kunt genieten! Hiervoor vindt u bij ons Gardena strooiwagens.

Gardena kooimesmaaier 400 c

Wilt u genieten van extra comfort? Gardena kooimesmaaiers kunnen met de hand worden geduwd, zoals de Gardena kooimesmaaier 400c, maar kunnen ook worden voorzien van een accu of elektromotor. Vooral wanneer u te maken heeft met grotere gazons tot 500 m2, is een elektrische kooimesmaaier ideaal. Hierdoor kunt u gemakkelijk en efficiënt maaien, maar toch genieten van hetzelfde perfecte resultaat! De elektrische Gardena kooimesmaaier 400 c kan van een accu of elktrische voeding worden voorzien, maar kan ook zonder accu of elektrische voeding worden gebruikt als handmaaier. De keuze is aan u. Voor extra gemak kunt u een Gardena opvangbak op alle type Gardena kooimesmaaier 400 c monteren. Door de grote inhoud vangt deze veel gras op.  De opvanbak kan gemakkelijk worden ingeklapt en opgeborgen. Houd uw gazon het hele jaar door groen, verzorgd en super strak gemaaid met een Gardena kooimesmaaier van Haxo!