Gardena grastrimmer

Maak uw strak gemaaide gazon helemaal compleet door de moeilijk te bereiken randjes en kantjes netjes bij te werken met een Gardena grastrimmer! Als het gaat om graskanten vindt u in ons assortiment de beste producten om lastige stukjes netjes af te werken voor een perfecte finishing touch. Met een Gardena grastrimmer werkt u gemakkelijk, comfortabel en snel uw gazon bij. Want waar een Gardena grasmaaier niet bij kan, neemt een Gardena grastrimmer het over! Ervaar nu zelf het gemak van een comfortabele en krachtige grastrimmer.

Gardena grastrimmer accu

Maak het verschil met een perfect gemaaid gazon dat tot in de detail is bijgewerkt met een Gardena grastrimmer. In ons assortiment vindt u diverse modellen en uitvoeringen, voor beginners tot professionals, waaronder de Gardena grastrimmer accu. Deze krachtige en flexibele trimmers zijn voorzien van een hoogwaardige oplaadbare accu, zodat u in alle hoeken van de tuin kunt komen. Daarnaast vindt u betrouwbare en robuuste elektrische grastrimmers met snoer, die vooral uitkomst bieden wanneer een perfect resultaat moet worden behaald en u wilt genieten van optimaal comfort! De Gardena grastrimmer accu is voorzien van een lithium-ionaccus accu met een lange levensduur. De Gardena grastrimmer accu is voorzien van laadstatuslampjes en is geschikt voor gebruik in combinatie met alle andere accuproducten van Gardena. Wanneer u voor nog meer precisie gaat, vindt u bij ons tevens Gardena grasscharen in ons assortiment.

Gardena grastrimmer SmallCut 300

Geniet van een fantastisch strak gazon, want met een grastrimmer kunt u net dat beetje extra bieden voor alle soorten tuinen. De stille en krachtige grastrimmers, waaronder de Gardena grastrimmer SmallCut 300, zijn laag in gewicht en beschikken over een ergonomisch ontwerp. Door de grote handgreep kunt u comfortabel werken doordat deze aan uw eigen lengte kan worden aangepast en u een ontspannen werkhouding aan kunt nemen. Door de intuïtieve bediening van de trimmerkop kunt u aangeven of u verticaal wilt kantelen om met de plantenbescherming nabij gelegen planten te beschermen. Vind in ons assortiment de Gardena grastrimmer SmallCut 300 die bij u past. Want wat u ook nodig hebt voor het bijwerken van uw tuin, in het assortiment vindt u de beste Gardena grastrimmer voor een zeer scherpe prijs!