Gardena robotmaaier

Wilt u genieten van een prachtig, strak gemaaid gazon maar hier zelf niet teveel werk van hebben? Kies dan voor een Gardena robotmaaier! Deze innovatieve robotmaaiers maaien en verzorgen zelfstandig uw gazon, zodat u tijd overhoudt voor leuke dingen! De robotmaaiers zijn uitgerust met een geavanceerd bewegingspatroon, waardoor ze effectief, betrouwbaar en zonder streep- of spoorvorming grasmaaien. Wanneer de maaiers moeten worden voorzien van nieuwe energie, rijden ze zelfstandig naar het oplaadstation! Door middel van het Gardena grensdraad kunt u het te maaien terrein afbakenen, zodat de Gardena robotmaaier altijd het door u gewenste gebied maait. Vanwege de hypergevoelige sensoren herkent de robotmaaier het grensdraad en obstakels, waardoor deze eromheen zal rijden. Tevens kunt u de robotmaaier zo programmeren, dat deze op verschillende tijden en dagen het gras naar behoren maait, zelfs wanneer het regent! Ervaar het ultieme gemak van een Gardena robotmaaier nu zelf.

Gardena robotmaaier R70Li

In ons assortiment vindt u diverse robotmaaier modellen en uitvoeringen, waaronder de Gardena robotmaaier R70Li met een capaciteit aan werkgebied van +/- 700 M2. Deze volledig te programmeren robotmaaier is voorzien van botssensoren en te beveiligen met een anti-diefstal PIN-code. Het gemaaide gras wordt direct versnippert, waardoor de gazonbodem niet alleen wordt gemaait, maar ook direct wordt bemest! Welk type Gardena robotmaaier u nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van uw gazon of gebied dat u wilt maaien. Hoe groter het gebied, hoe meer capaciteit de Gardena robotmaaier nodig heeft. Bij Haxo vindt u naast de Gardena robotmaaier R70Li ook de Gardena Smart Sileno robotmaaier met een Capaciteit werkgebied van maar liefst 1300 m2! In ons assortiment vindt u tevens diverse automatische Gardena smart apparaten om uw gazon zo optimaal mogelijk te houden.

Gardena robotmaaier R40Li

Koop vandaag nog een Gardena robotmaaier voor een zeer scherpe prijs online bij Haxo! Zoals de Gardena robotmaaier R40Li. Deze is flexibel en daardoor zeer geschikt voor nagenoeg iedere voor- en achtertuin. Alle  Gardena robotmaaiers wordt geleverd inclusief een laadstation, reservemessen inclusief schroeven, stroomkabel, grensdraad, koppelstukken, aansluitklemmen en haringen. Voor een extra strak gazon kunt u de kantjes van het gazon zelf heel gemakkelijk bijwerken met een elektrische Gardena grasschaar of Gardena trimmer. Bij Haxo kunt  u veilig betalen en wij zorgen voor een razendsnelle levering, zodat u direct kunt genieten van een strak gemaaid gazon! Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij voorzien u graag van deskundig advies over onder andere de Gardena robotmaaier R40Li!