Gardena takkenschaar

Voor het snoeien van takken is scherp en krachtig gereedschap essentieel. Bij Haxo vindt u een uitgebreide Gardena takkenschaar collectie met scharen voor alle tuinliefhebbers. Zo is er de Gardena takkenschaar premium voor het professionele precisiewerk, maar ook de Comfort collectie met hefboom. Voor de kleinste beurs is er de Classic collection: een degelijke takkenschaar met een lengte van 680 mm. Elke Gardena takkenschaar heeft precisiegeslepen messen met een antikleefcoating. Op die manier worden de bladen niet stroef en kleverig van het boomvocht. 

Gardena takkenschaar 680A

Zoekt u een ergonomisch, lichtgewicht takkenschaar om comfortabel mee te kunnen werken? Dan is de Gardena takkenschaar 680A een klassieke keuze. Het is een aambeeld knipmes met hefboomarmen van degelijk staal. De handvatten zijn ergonomisch gevormd zodat u langere tijd comfortabel kunt doorwerken. Met de Gardena takkenschaar 680A knipt u moeiteloos door takken tot wel 32 mm. Wilt u ook de hoger gelegen takken te lijf dan heeft u met de Gardena boomschaar nog een groter bereik. Voor de taaiste takken vindt u bij Haxo ook verschillende oplossingen. Zo kunt u ze bijvoorbeeld afzagen met de Gardena beugelzaag

Gardena takkenschaar aanbieding

Voor uw complete tuinonderhoud kunt u terecht bij Haxo. Als officièle dealer hebben wij regelmatig een Gardena takkenschaar aanbieding. Bekijk ons assortiment voor de beste Gardena producten tegen de scherpste prijzen! U kunt gemakkelijk online bestellen in de webwinkel. Uw bestelling wordt snel en veilig verzonden naar uw huis (of tuin). Maakt u gebruik van een Gardena takkenschaar aanbieding, dan betaalt u gemakkelijk online met bijvoorbeeld iDeal of Credit Card. Achteraf betalen kan ook! Gardena is een merk dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Bij aankoop van dit Gardena gereedschap krijgt u altijd 25 jaar garantie!