Gardena bijl

Voor houthakken of snoeien is een Gardena bijl erg geschikt. Bijlen werden heel vroeger al gebruikt voor verschillende doeleinden en zijn nog steeds een praktische aanvulling op uw tuingereedschap! Gardena produceert al meer dan 50 jaar efficiënte tuingereedschappen van de hoogste kwaliteit. Daarnaast vindt Gardena het erg belangrijk dat zijn producten fijn in de hand liggen en comfortabel zijn in het gebruik. Daardoor is hout bewerken enorm gemakkelijk met een Gardena bijl. De hoekige steelvorm en softgrip zorgen ervoor dat de bij niet uit de hand glijdt. Een Gardena bijl biedt de kwaliteit en veiligheid die u kunt verwachten!

Gardena Universele bijl 1400A

Wij hebben vele bijlen in ons assortiment, waaronder de Gardena Universele bijl 1400A. Deze bijl heeft een speciaal gecoate bijlkop die energie in slagkracht omzet. De roestvrijstalen misslagbescherming zorgt ervoor dat de bijl een lange levensduur heeft. De 1,4 kilo Gardena Universele bijl 1400A heeft een evenwichtspunt dichtbij de bijl voor de perfecte balans en gewichtsverdeling! Ook in onze webwinkel vindt u de Gardena kettingzaag. Met deze veilige zaag kunt u eenvoudig takken en bomen zagen. Vervolgens maakt u met de Gardena universele bijl uw tuinhout eenvoudig klaar voor gebruik in uw eigen houtkachel.   

Gardena bijl kopen

Wilt u graag de Gardena bijl kopen? Bij Haxo profiteert u van voordelige prijzen én een snelle levering. Wij hebben een ruim assortiment met Gardena producten. Uw gazon maait u optimaal met een Gardena grasmaaier. Deze grasmaaiers maaien nauwkeurig en gelijkmatig, zelfs bij vochtig of lang gras! Onze Gardana tuinhandschoenen geven uw handen extra veiligheid doordat de apparaten steviger in de hand liggen. Alle producten van Gardena zijn van de beste kwaliteit. Wanneer u vragen heeft over onze producten kunt u onze deskundige klantenservice bellen. Voordelig een Gardena bijl kopen doet u bij Haxo, het adres voor uw klus!