Voor groener gras dan bij de buren gebruikt u gazonmest van Haxo.nl. Gazonbemesting bevat uitgebalanceerde meststoffen voor een optimale groei en een gezonde groene kleur van uw gras. In ons assortiment vindt u verschillende soorten gazonmest voor diverse toepassingen. Bekijk ons assortiment voor gazonmest naar wens!

Gazonbemesting

In onze collectie treft u onder andere verschillende soorten Wolf gazonmest. Heeft u onlangs een nieuw gazon gezaaid? Dan kunt u de zaadjes met het Wolf gazonmest starterset een handje helpen. De grasnerven zullen zich sneller sluiten zodat u sneller uw nieuwe gazon kunt betreden.

Gazonbemesting Wolf

Houdt u wél van een gezond en groen gazon, maar heeft u weinig tijd om deze te verzorgen? Dan is de Wolf gazonmest vloeibaar de ideale oplossing. Deze bevestigt u eenvoudig aan uw tuinslang waardoor u snel en zonder moeite zowel uw gazon bemest en bewatert!

Gazonbemesting Asef

Bij Haxo vindt u ook gazonbemesting Asef deze microkorrels werken zowel als mosbestrijder als gazonmest. gazonbemesting Asef is een echt anti-mos middel dat erg snel werkt en zorgt voor een mooi gazon. Voor het beste resultaat kunt u het beste 35 gram gebruiken per m2!

Gazonbemesting kopen

Een groen en gezond gazon nodigt uit om op te lopen, in te zitten en op te spelen. Met gazonmest verzorgt u op een eenvoudige manier uw gazon, zodat u ’s zomers en in de lente heerlijk kunt genieten in het gras. Bij Haxo vindt u verschillende typen gazonmest voor diverse behoeftes. Naast gazonmest vindt u bij Haxo ook graszaad en gazonvernieuwing voor een vol en groen gazon. Uw gazonmest koopt u gemakkelijk en snel bij Haxo en u profiteert bovendien van onze scherpe prijzen!