Voor een nieuw en strak gazon zonder kale plekken is het van belang dat u het graszaad gelijkmatig verdeelt over de aarde. Er wordt vaak gebruik gemaakt van een strooiwagen omdat het handmatig zaaien voor een egaal grasvlak nog niet zo eenvoudig is. De strooiwagen doseert de graszaadjes over het gazon voor een gelijkmatig resultaat. Met een strooiwagen kunt u zowel gelijkmatig zaaien als uw gazon bemesten en zout strooien op beijzelde paden.

Strooiwagen

Gardena strooiwagen

In het assortiment van Haxo vindt u strooiwagens in verschillende maten. Zo treft u in onze collectie onder andere een Gardena strooiwagen. Deze Gardena strooiwagen kan het hele jaar gebruikt worden om uw gazon te voorzien van de nodige voedingsstoffen. U kunt de strooiwagen zowel gebruiken voor kunstmest, graszaad, kalk, korrels, strooizout en zand. 

Wolf strooiwagen

Met behulp van een gras strooiwagen zaait u moeiteloos uw graszaadjes voor een gelijkmatig en vol gazon. Deze Wolf strooiwagen is uitermate geschikt voor het voorkomen van gladde, onbegaanbare paden voor uw huis. Tevens beschikt de strooiwagen over een stabiele standaard, waarmee u de wagen veilig stil kunt laten staan.

Strooiwagen kopen

Heeft u een nieuwe tuin? Of gaat de tuin op de schop? Wanneer u een vol, egaal en gezond gazon wilt, adviseren wij het gebruik van een strooiwagen. Met behulp van een strooiwagen strooit u gelijkmatig zaadjes of mest over het gazon voor een egaal resultaat. Bovendien bespaart u geld door de betere verdeling van het graszaad en kunstmest, omdat u minder verbruikt! Uw strooiwagen koopt u eenvoudig bij Haxo.nl! Bij ons profiteert u van razendsnelle levertijden.