Waterstofzuiger

Voor een uitstekend onderhoud van uw vijver of zwembad kunt u een waterstofzuiger van Haxo gebruiken. Wij hebben een ruim aanbod stofzuigers waarmee u eenvoudig drijvend vuil en vuil van de bodem verwijdert. U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken, zoals Hozelock, Ubbink en Oase. Wilt u een waterstofzuiger die u ook voor andere doeleinden kunt gebruiken? Dan hebben wij onder andere de Ubbink waterstofzuiger VacuProCleaner voor u. Deze is niet alleen geschikt voor water, maar ook bruikbaar op droge grond. Bekijk direct ons complete assortiment en kies de waterstofzuiger die volledig voldoet aan uw wensen!

Waterstofzuiger vijver

Welke waterstofzuiger voor uw vijver het meest geschikt is, hangt af van diverse factoren. De omvang is één van de belangrijkste. Bij Haxo hebben we voor zowel kleine als grote vijvers een passende waterstofzuiger. Accessoires zoals een telescopische steel, stofzuigerzakken en filters bestelt u bij ons eenvoudig mee. Naast een waterstofzuiger voor uw vijver vindt u bij ons ook diverse andere producten voor uw vijveronderhoud. Zo kunt u met onze middelen onder andere effectief draadalg bestrijden en uw vijverwater testen. Bij Haxo vindt u alles voor een perfect onderhoud van uw vijver!

Kleine waterstofzuiger

Geniet u iedere dag weer van de sfeervolle vijver in uw tuin en zoekt u voor het onderhoud een kleine waterstofzuiger? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres! Wij hebben onder andere de zeer populaire Oase Pondovac Classic voor u. Deze is in uw vijver of zwembad tot een diepte van 2 meter te gebruiken. Daarnaast kunt u de kleine waterstofzuiger ook in en rondom het huis gebruiken. Kortom: een handig hulpmiddel dat van alle markten thuis is. U bestelt uw waterstofzuiger voordelig online bij Haxo!

Waterstofzuiger Oase

Als u graag een waterstofzuiger van Oase wilt aanschaffen, zit u goed bij Haxo. Wij hebben diverse modellen uit de bekende serie Pondovac. Of u nu op zoek bent naar een klein model zoals de Classic, of een krachtigere variant zoals de Pondovac 4 of 5, u vindt het bij ons. Naast een waterstofzuiger van Oase, hebben wij vele andere producten van dit kwaliteitsmerk. Zo vindt u bij ons onder andere een Oase vijverpomp en Oase vijverfilters voor u. U bekijkt ons uitgebreide Oase assortiment eenvoudig online.

Waterstofzuiger kopen

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u graag een waterstofzuiger kopen? Dat kan voor een zeer aantrekkelijke prijs bij Haxo. Ons complete aanbod vindt u in de webshop. Zo kunt u thuis op uw gemak de juiste waterstofzuiger uitkiezen. Ook uw gewenste waterornament, vijveraccessoires en vijververlichting bekijkt u gemakkelijk online. Deze producten bestelt u moeiteloos mee als u uw waterstofzuiger gaat kopen. Bestel vandaag nog en profiteer van onze scherpe prijzen en een snelle levering!