Hozelock handspuit

Er zijn maar weinig planten en bloemen die zonder water kunnen. Binnenshuis kunt u de Hozelock handspuit gebruiken om uw kamerplanten van het nodige water te voorzien. Handspuiten zijn er in soorten en maten. Zo vindt u bij Haxo een huis-tuin-en-keuken drukspuit met een inhoud variërend van 0,5 tot 1,25 liter. Door de verstelbare spuitmond van de Hozelock handspuit is het mogelijk om een fijne straal of nevel te krijgen uit de fles.
Zoekt u een handspuit die ook geschikt is voor chemicaliën? Dan is de Hozelock Viton erg geschikt. De speciale Viton-pakkingen maken dat de spuit bestand is tegen chemicaliën. Op deze handspuit zit bovendien 2 jaar garantie! Wilt u grotere oppervlakte besproeien met chemicaliën, dan kunt u ook kiezen voor een Hozelock drukspuit. Deze heeft een grotere capaciteit en een groter bereik.

Hozelock handspuit 1 liter

Zoekt u een gemiddelde handspuit, dan is de Hozelock handspuit 1 liter een handzaam formaat. U kunt met deze drukspuit zowel binnenshuis als buitenshuis uw planten van water voorzien. Deze handspuit is bijvoorbeeld handig voor uw hanging baskets of voor bloembakken met kwetsbare bloemen.
Heeft u een groot bloemperk of een kruidentuintje? Dan kunt u er ook voor kiezen om een Hozelock bewatering systeem te installeren. Deze zorgt voor een beheerste bewatering, geschikt voor kwetsbare beplanting.

Haxo heeft een groot assortiment Hozelock artikelen. Wilt u een Hozelock handspuit 1 liter of een van de andere Hozelock bewateringsartikelen kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor een goede service en een snelle verzending. Bestel snel online en geniet van uw nieuwste aanwinst!