Hozelock koppeling

Bij een complex tot zeer complex tuinbewateringssysteem kunt u niet zonder onderdelen uit ons Hozelock koppeling assortiment. Ons ruime aanbod varieert van slang- en kraanstukken tot waterverdelers en slangverbinders. Dankzij het universele systeem van Hozelock kunt u deze onderdelen niet alleen aansluiten op ons Hozelock tuinslangen, maar ook op slangen van andere merken.

Maakt u gebruik van het Hozelock Easy Drip systeem? Dan vindt u bij Haxo ook de bijbehorende koppelingen. Zo verzekert u zich van goed een werkend systeem en kunt u uw systeem uitbreiden zoals u dat wenst. Ook kunt u met deze koppelingen de aansluiting maken naar systemen van andere merken zoals Gardena.

Hozelock koppeling online

U vindt het gehele aanbod van Hozelock koppeling online. U kunt de gewenste onderdelen eenvoudig bestellen en vervolgens thuis laten bezorgen.

Kies uit de vele verschillende verbindings- en koppelingstukken. En bekijk dan meteen ons aanbod in andere tuinbewateringsartikelen van Hozelock, zoals de speciale Hozelock Tricoflex anti-knikslangen. Deze bijzondere tuinslangenserie is vervaardigd volgens de speciale DM4-technologie en geeft 20 jaar garantie!

Bestelt u een Hozelock koppeling online dan kunt u eenvoudig online afrekenen, bijvoorbeeld met Creditcard of iDEAL. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen, per factuur.
Heeft u nog vragen over onze producten of over uw bestelling? Onze klantenservice staat voor u klaar!