Hozelock drukspuit

Heeft u een grote tuin met veel verschillende planten en bomen? Dan kunt u met de Hozelock drukspuit een groot deel van uw tuin besproeien zonder dat u tussendoor bij hoeft te vullen. De handige flexibele draagriem zorgt ervoor dat u de drukspuit eenvoudig op de rug kunt nemen, zodat u beide handen vrij heeft. De telescopische lans zorgt voor een extra reikwijdte zodat u ook hogere of minder goed bereikbare plaatsen kunt bereiken. De Hozelock drukspuit heeft een ergonomisch, breed handvat waardoor het nog gemakkelijker is om de pomp op de juiste druk te brengen. Met de verstelbare spuitmond bepaalt u gemakkelijk de sterkte van de straal of nevel.

Hozelock drukspuit Pro 7 liter

Besproeit u uw tuin of gaard regelmatig met onkruidbestrijdingsmiddelen, mestsstoffen, etc., dan heeft u aan de Hozelock drukspuit Pro 7 liter een goede assistent. Dankzij de Viton verpakkingen en de duurzame metalen pomp en spuitmond, is deze drukspuit beter geschikt voor het gebruik van agressieve middelen. De brede vulopening en de transparante tank van de Hozelock drukspuit Pro 7 liter maken de pomp erg geschikt voor mixen en doseren. Het pompen zelf wordt vergemakkelijkt door de voetplaten en het ergonomische handvat. De drukspuit Pro komt met 5 jaar garantie en bovendien krijgt u er een onkruidkap en nevelsproeikop bij.

Hozelock drukspuit 7 liter

Bij Haxo vindt u een groot assortiment drukspuiten. U vindt bij ons bijvoorbeeld een Hozelock drukspuit 7 liter, maar ook grotere pompen van bijvoorbeeld 12 of 16 liter. De kleinste spuit heeft een capaciteit van 5 liter. Zoekt u een spuit met een kleinere capaciteit, dan kunt u ook onze Hozelock handspuiten overwegen. Ook verlengstukken, spuitkappen en andere Hozelock drukspuit onderdelen vindt u eenvoudig online bij Haxo.
Wilt u een drukspuit zoals de Hozelock drukspuit 7 liter kopen? Bij Haxo betaalt u eenvoudig online met bijvoorbeeld Creditcard of iDEAL. Achteraf betalen per factuur behoort ook tot de mogelijkheden. Uw bestelling wordt natuurlijk zo snel mogelijk geleverd!