Hozelock drukspuit onderdelen

Als uw Hozelock drukspuit na verloop van tijd minder efficiënt werkt, biedt de Haxo-webshop handige Hozelock drukspuit onderdelen om dit probleem op te lossen. Hier kunt u eenvoudig een nieuwe slang aanschaffen voor uw drukspuit. We bieden slangen voor drukspuiten met een capaciteit van 5, 7 en 10 liter, evenals voor de grotere drukspuiten van 12 en 16 liter. Deze slangen zijn ook compatibel met drukspuiten van andere merken.

Naast vervangende Hozelock drukspuit onderdelen vindt u ook handige accessoires in ons assortiment. Met een telescopische steel of een verlengstuk vergroot u het bereik van uw Hozelock drukspuit aanzienlijk. Dit is bijzonder praktisch voor het besproeien van bomen of moeilijk bereikbare plekken in uw tuin! Ontdek nu onze uitgebreide selectie.

Een onkruidkap voor de Hozelock drukspuit 

Een Hozelock onkruidkap is een handig accessoire voor Hozelock drukspuiten waarmee u effectief onkruid kunt verwijderen. De onkruidkap is verkrijgbaar is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, een ronde onkruidkap en een Hozelock ovale grote onkruidkap. Deze onkruidkappen zijn speciaal ontworpen om nauwkeurig en gericht onkruid te behandelen met herbiciden of andere onkruidverdelgers, zonder het omliggende gewas of planten te beschadigen. Het is een handig hulpmiddel voor tuiniers en hoveniers om ongewenst onkruid te bestrijden.

Met Hozelock drukspuit onderdelen, zoals de onkruidkap kunt u uw tuinonderhoud efficiënter en effectiever uitvoeren. Het gebruik van de Hozelock onkruidkap in combinatie met een Hozelock drukspuit maakt onkruidverwijdering een stuk gemakkelijker en zorgt ervoor dat u uw tuin er op zijn best uit kunt laten zien. Ontdek de voordelen van deze handige Hozelock accessoire voor onkruidverwijdering in uw tuin.

Hozelock verlenglans voor de drukspuit 

Een Hozelock telescopische verlenglans van 240 cm is een handig accessoire voor Hozelock drukspuiten. Het is een uitschuifbare lans die het bereik van uw drukspuit aanzienlijk vergroot, waardoor u gemakkelijk moeilijk bereikbare plaatsen kunt besproeien, zoals hoge planten, bomen of gevels.

Deze telescopische verlenglans kan worden aangesloten op Hozelock drukspuiten en biedt tuiniers en hoveniers de mogelijkheid om met gemak en precisie verschillende tuinwerkzaamheden uit te voeren. Door de lans te verlengen tot 240 cm kunt u hoge gebieden bereiken zonder dat u een ladder of trap hoeft te gebruiken, wat de veiligheid en het gemak van uw tuinonderhoud verbetert.

Kortom, een Hozelock telescopische verlenglans van 240 cm is een handig hulpmiddel om uw tuinwerkzaamheden efficiënter en effectiever uit te voeren, vooral bij het besproeien of behandelen van moeilijk bereikbare plekken. Het is een veelzijdig accessoire dat het gebruik van Hozelock drukspuiten nog handiger maakt.

Hozelock drukspuit onderdelen kopen

Voor de pomp zelf kunt u ook Hozelock drukspuit onderdelen kopen. Als de uitlaat en aanzuigbaas niet meer goed werken, kunt u die vervangen voor nieuwe. U vindt bij Haxo ook een ontluchting en overdrukventiel extra. Voor extra spuitkoppen kunt u ook bij ons terecht. Deze kunnen gecombineerd worden met de Standaard, Plus en Pro drukspuiten van Hozelock.
U kunt ook Hozelock drukspuit onderdelen kopen en deze combineren met andere systemen, zoals het Duitse tuinmerk Gardena. Bij Haxo bestelt u alle Hozelock artikelen gemakkelijk online. Wij accepteren verschillende betaalmethoden. Ook betalen op factuur is mogelijk. Bestel snel en gemakkelijk en wij zorgen voor een snelle verzending.