Hozelock drukspuit onderdelen

Zelfs de beste Hozelock drukspuit op den duur minder goed werken. In dat geval vindt u in de webshop van Haxo ook handige Hozelock drukspuit onderdelen. Zo schaft u eenvoudig een nieuwe slang aan voor uw drukspuit. Er is een slang voor de types van 5, 7 en 10 liter en ook een voor de grote drukspuiten van 12 en 16 liter. U kunt deze slang ook gebruiken voor andere merken drukspuiten.
Naast vervangende Hozelock drukspuit onderdelen vindt u ook hulpstukken in ons assortiment. Met de telescopische steel of een verlengstuk maakt u uw bereik met de Hozelock drukspuit een stuk groter. Handig voor het besproeien van boompjes of moeilijk bereikbare plaatsen!

Hozelock drukspuit onderdelen kopen

Voor de pomp zelf kunt u ook Hozelock drukspuit onderdelen kopen. Als de uitlaat en aanzuigbaas niet meer goed werken, kunt u die vervangen voor nieuwe. U vindt bij Haxo ook een ontluchting en overdrukventiel extra. Voor extra spuitkoppen kunt u ook bij ons terecht. Deze kunnen gecombineerd worden met de Standaard, Plus en Pro drukspuiten van Hozelock.
U kunt ook Hozelock drukspuit onderdelen kopen en deze combineren met andere systemen, zoals het Duitse tuinmerk Gardena. Bij Haxo bestelt u alle Hozelock artikelen gemakkelijk online. Wij accepteren onder andere PayPal, iDEAL en Creditcard. Ook betalen op factuur is mogelijk. Bestel snel en gemakkelijk en wij zorgen voor een snelle verzending.