Elke openbare ruimte, elk kantoor, moet een nooduitgang hebben. Mocht er een calamiteit plaatsvinden, dan is de veiligheid van alle aanwezigen verreweg de hoogste prioriteit. En om deze veiligheid te garanderen, is een goed functionerende nooduitgang een belangrijke voorwaarde. Echter, een nooduitgang bedient eenrichtingsverkeer; via de andere kant moet het niet mogelijk zijn om het pand te betreden. Een anti paniekstang is hiervoor de meest geschikte oplossing. Het stelt mensen in staat om de deur van de nooduitgang simpel te openen van binnenuit, maar van buitenaf blijft de deur dicht.

Online anti paniekstang kopen | Haxo.nl

Een anti paniekstang werkt altijd

Paniek is iets raars; zelfs de makkelijkste handeling lijkt opeens niet meer mogelijk, wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Een deur openen, zeker als deze op slot zit om mensen van buiten tegen te houden, werkt in zulke situaties vertragend, of zelfs heel erg tegen. Een anti paniekstang maakt een einde aan deze situatie. Anti paniekstangen zijn ontwikkeld om een deur zo eenvoudig mogelijk te openen, terwijl deze aan de andere kant niet te openen is. Dus ook als er in het kantoor sprake is van een acute noodsituatie en iedereen wil zo snel mogelijk naar buiten, dan is de anti paniekstang de manier om dit te bereiken. Men hoeft de stang alleen maar naar beneden te drukken om de deur te openen en in veiligheid te komen. Makkelijker kan niet, veiliger kan niet. Het is de beste manier om te voorkomen dat een calamiteit binnenshuis erger wordt door een nooduitgang die mensen niet onmiddellijk naar buiten kan laten.

Een anti paniekstang online bestellen

Bij Haxo hebben we meerdere vormen van anti paniekstangen in ons assortiment. Wij weten ook dat niet elke deur hetzelfde is en verschillende nooduitgangen verschillende stangen vereisen. Daarom hebben we verschillende stangen, zodat we uiteindelijk voor elke nooduitgang een oplossing kunnen bieden. Onzeker over welke anti paniekstang bij uw nooduitgang past? We helpen u graag op weg, zodat u zeker weet dat u de beste stang kiest voor uw situatie. Overigens reikt ons aanbod natuurlijk verder dan alleen anti paniekstangen. Bent u op zoek naar deurbeslag, deurveren, een deursluiter of een deurvanger? Ook dan heeft Haxo alles in huis om aan uw wensen te voldoen.

Een anti paniekstang is de perfecte beschermer van uw nooduitgang

Contact, informatie en advies

Bij Haxo hebben we een team experts in dienst die altijd klaarstaan om u te voorzien van advies. Zoekt u bijvoorbeeld een anti paniekstang en weet u niet zeker welke het moet zijn? We helpen u graag met het vinden van de juiste. Komt u er niet uit met het installeren van anti paniekstangen? Onze experts geven u advies en begeleiden u door het proces. Op deze manier weet u zeker dat de stang goed geïnstalleerd is en de nooduitgang dus precies werkt zoals deze bedoeld is. En bestelt u iets bij Haxo? Dan kunt u erop rekenen dat de bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen bezorgd wordt, mits het product op voorraad is. En bij bestellingen van meer dan €49,- wordt de bestelling gratis bij u thuisbezorgd. Bij Haxo hechten we waarde aan goede producten en net zo’n goede service. Dus mocht u vragen of opmerkingen hebben na het aanschaffen van een anti paniekstang, dan bent u natuurlijk altijd welkom. De veiligheid van u en alle andere mensen in uw publieke ruimte of bedrijfspand staat voorop.