Deurkrukken

Deurkrukken zijn een essentieel onderdeel van iedere deur. Immers, door een deurkruk kunt u de deur openen en sluiten. Binnen het ruime assortiment van Haxo.nl heeft u keuze uit veel verschillende soorten deurkrukken, waardoor er altijd wel eentje tussen zit die bij u past. Alle producten binnen ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en worden verkocht tegen een scherpe prijs.

Allerlei soorten deurkrukken

Deurkrukken kunnen uw deur net even anders maken. U kunt uw deur hiermee echt onderdeel laten worden van uw interieur. Denk bijvoorbeeld eens aan een heel modern interieur, dan versterkt u dat door te kiezen voor een moderne, strakke deurkruk. Past u deze deurkrukken toe op iedere deur in huis, dan wordt het een echte eenheid. Binnen het brede assortiment van Haxo.nl heeft u genoeg keuze, waardoor u precies de deurkruk kunt kopen die bij uw stijl past. Het assortiment bevat verschillende vormen, kleuren en stijlen.

Vormen

Binnen het assortiment deurkrukken heeft u keuze uit verschillende vormen. Zo zijn er de rondere vormen, zoals het C-model en het D-model. Houdt u van ronde vormen, dan zitten er zeker geschikte deurkrukken tussen. Bent u meer van de strakke, moderne vormen? Ook dan is er genoeg keuze. Denk hierbij aan de duim vorm of aan de blok vorm. Deze krukken zijn hoekiger van vorm. Ook kunt u kiezen voor een rozet met een langwerpige hoekige vorm, een langwerpige ronde vorm en een kleine ronde vorm.

Deurkrukken zijn er bij Haxo.nl in verschillende vormen, soorten en kleuren.

Kleuren

De deurkrukken van Haxo.nl zijn er in verschillende kleuren. Zo hebben we krukken in de standaard zilveren kleur, maar ook in het zwart. Deze laatste is erg geschikt voor een modern ingerichte woning met zwarte accenten. Daarnaast hebben we ook antieken deurklinken. Dit zijn grijs zilveren deurklinken die een beetje verweerd lijken.

Stijlen

In ons brede assortiment vindt u altijd wel een deurkruk die bij uw stijl past. Heeft u bijvoorbeeld een moderne stijl in huis? Denk er dan eens aan een strakke, zwarte deurkruk te bestellen. Houdt u meer van authenticiteit? Dan kunt u denken aan één van onze klassieke krukken. De stijl van uw deurkruk kan echt bijdragen aan de stijl in uw woning.

Deurkrukken voor binnen en voor buiten

Binnen ons ruime assortiment heeft u genoeg keuze tussen de verschillende deurkrukken. Zo kunt u het hele huis voorzien van nieuwe krukken in uw eigen stijl en kleur. Bij Haxo.nl hebben we niet alleen deurkrukken voor binnen, maar ook voor buiten. Denk hierbij aan de voordeurknop, maar ook aan de deurkruk op uw tuinhek.

Deurkrukken kopen bij Haxo.nl

Een deurkruk kopen doet u bij Haxo.nl. Binnen ons assortiment vindt u allerlei soorten deurbeslag van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Naast deurkrukken, kunt u bijvoorbeeld ook denken aan een deurstopper, deurdranger, deurschild, deurvastzetters en deurbuffers. Uw deurkruk bestellen doet u eenvoudig online bij Haxo.nl en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk bij u wordt thuisbezorgd.

Een deurkruk kopen doet u bij Haxo.nl

Contact, informatie en advies

Wilt u een deurkruk bestellen? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Naast deurkrukken hebben wij ook ander deurbeslag, schuifdeurbeslag en meubelbeslag in ons assortiment. Heeft u vragen over de deurkruk? Of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van informatie en advies.