Rozetten

Uw deur helemaal af maken? Dan heeft u ook rozetten nodig. Hiermee werkt u de deurkrukken netjes af zodat het gat in de deur niet meer zichtbaar is, en dat geheel in de stijl van uw interieur. Bij Haxo.nl heeft u namelijk keuze uit verschillende soorten rozetten, waardoor u zelf kunt bepalen wat het beste bij u past. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben een goede prijs. Met een rozet de deur helemaal af maken? Dan zit u bij Haxo.nl helemaal goed.

Ons assortiment rozetten deurbeslag

Rozetten maken de deur helemaal af doordat het gat waar de deurkruk of het slot doorheen zit netjes wordt afgedekt. Binnen ons assortiment heeft u ruime keuze uit verschillende soorten rozetten voor uw deur. Zo kunt u kiezen uit veiligheidsrozetten, patentrozetten en cilinderrozetten in verschillende varianten. Er is altijd wel een deurrozet die bij uw huis past.

Veiligheidsrozetten

Bent u op zoek naar een rozet voor een deur die goed afgesloten moet zijn? Bijvoorbeeld voor uw voor- en achterdeur of voor een ruimte op uw kantoor? Dan kunt u kiezen voor een veiligheidsrozet. Deze hebben het politie keurmerk veilig wonen, waardoor u zeker weet dat het niet eenvoudig is om hier doorheen te komen zonder sleutel. Veiligheidsrozetten zijn er bij Haxo.nl in een ronde vorm, maar ook in een rechthoekige vorm. Zo kunt u zelf kiezen welke vorm u het mooist vindt in uw woning.

Patentrozetten

Patentrozetten kunnen op al uw binnendeuren worden toegepast. Dit zijn rozetten met een rond gat erin, waardoor de rozet perfect om de deurkruk past. Deze deur rozetten zijn er bij Haxo.nl in een ronde vorm maar ook in een meer langwerpige vorm. Ze worden per twee verkocht zodat u zowel de voor- als de achterkant van de deur helemaal netjes af kunt werken.

Patentrozetten zijn rozetten die kunnen worden toegepast op binnendeuren

Cilinderrozetten

Cilinderrozetten zijn rozetten voor een deur die met een slot afgesloten kan worden. In de rozetten zit dan ook een vorm van sleutelgat waardoor deze er perfect overheen past. Cilinderrozetten zijn er in een ronde vorm en een rechthoekige vorm en er kan gekozen worden voor verschillende uitstralingen. Zo kunt u kiezen voor een mat verchroomde afwerking, maar ook voor een meer glanzende afwerking.

Deur rozetten kopen bij Haxo.nl

Rozetten deurbeslag kopen doet u bij Haxo.nl. Alle rozetten in ons assortiment voldoen aan hoge kwaliteitseisen, waardoor u er zeker van bent dat ze lang mee gaan. Daarnaast vinden wij het bij Haxo erg belangrijk dat kwaliteit betaalbaar blijft. Daarom hebben al onze deur rozetten een scherpe prijs. Deurrozetten worden vaak gekocht in combinatie met deurkrukken en deurschilden, ook deze zijn verkrijgbaar in onze webshop. Wanneer u bestelt in onze webshop kunt u ervan uitgaan dat wij uw bestelling met zorg voor u samenstellen en ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk bij u bezorgt wordt. Vaak is dit al binnen 2-4 werkdagen. Rozetten bestellen doet u bij Haxo.nl.

Rozetten kopen voor uw deuren doet u bij Haxo.nl

Contact, informatie en advies

Wilt u uw deuren helemaal afmaken met rozet deurbeslag? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Bij ons bestelt u de deurrozetten in allerlei soorten en maten. Naast rozetten kunt u bij ons ook terecht voor allerlei ander deurbeslag, schuifdeurbeslag en meubelbeslag. Ook deze producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden in onze webshop tegen een scherpe prijs verkocht. Heeft u vragen over ons assortiment deur rozet of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.