Deurvastzetters

Wilt u uw deur even open zetten om wat frisse lucht binnen te laten, maar valt deze telkens weer dicht? Of begint deze te klapperen bij het lichtste windvlaagje? Met de deurvastzetters van Haxo.nl kunt u dat probleem eenvoudig oplossen. Uw deur blijft hierdoor namelijk stabiel open staan. Bij Haxo heeft u keuze uit een ruim assortiment deurvastzetters.

Uw deur vastzetten met een deurvastzetter

Niets is vervelender dan deuren die de hele tijd dichtvallen. Een deurvastzetter kan ervoor zorgen dat de deur stabiel open blijft staan. Dit is ook erg handig als u bijvoorbeeld aan het verhuizen bent of om een andere reden vaak in en uit de deur moet lopen. U hoeft de deur hiermee maar één keer open te zetten en zet hem vast met de deurvastzetter. De deurvastzetters zorgen er niet alleen voor dat uw deur niet dicht valt, ze kunnen ook voorkomen dat de deur gaat klapperen als het gaat waaien. De deurvastzetter zet de deur namelijk letterlijk vast, waardoor deze niet meer kan bewegen.

Ons assortiment deurvastzetters

Binnen ons assortiment deurvastzetters heeft u keuze uit meer dan 30 varianten. Van een eenvoudige deurklem met opvangoog voor een garagedeur tot een luxe magnetische deurvastzetter met voetklem voor een buitendeur waar veel wind op staat. Bij ons vindt u altijd een deurvastzetter die bij uw deur past. Zet de deur bijvoorbeeld helemaal open met een windhaak of een kajuithaak. U kunt er ook voor kiezen om de deur slechts half open te zetten door voor een intrapmodel of deurvastzetter met veer te kiezen. Hiermee zet u de deur vast op de grond en wordt de deur tegengehouden om dicht te vallen. De deurvastzetters zijn er in zo veel verschillende varianten, dat er altijd genoeg keuze is.

Binnen het ruime assortiment deurvastzetters heeft u genoeg keuze

Deurvastzetters kopen bij Haxo.nl

Voor het kopen van deurvastzetters bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Bij ons heeft u keuze uit een ruim assortiment. Eenmaal gevonden wat u nodig heeft, bestelt u het deurbeslag eenvoudig online. U ontvangt het dan meestal binnen 2-5 dagen bij u thuis. Kwaliteit staat bij Haxo hoog in het vaandel, daarom voldoen alle producten die wij verkopen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo kunt u er lang van profiteren. Daarnaast vinden wij de betaalbaarheid van onze producten ook erg belangrijk. Daarom hanteren wij scherpe prijzen. Deurvastzetters en ander deurbeslag kopen doet u bij Haxo.nl.

Een deurvastzetter kopen doet u eenvoudig online bij Haxo.nl

Contact, informatie & advies

Dankzij een deurvastzetter kunt u uw deuren op een veilige manier open laten staan, zonder dat u bang hoeft te zijn dat deze dicht valt of gaat klapperen. Deurvastzetters kopen doet u eenvoudig online via de webshop van Haxo.nl. Binnen het ruime assortiment heeft u keuze uit maar liefst 30 verschillende deurvastzetters. Zo is er altijd wel eentje die het beste bij uw situatie past. Naast deurvastzetters kopen, kunt u bij ons ook terecht voor ander deurbeslag, schuifdeurbeslag en meubelbeslag. Zo kunt u uw woning veiliger en praktischer maken. Alle producten in onze webshop voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hebben een scherpe prijs. Heeft u vragen over deurvastzetters of over één van onze andere producten, zoals een deurveer, deurvanger of een deursluiter? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en kunnen u advies geven.