Veiligheidsbeslag

Wilt u altijd een veilig gevoel hebben in uw eigen woning doordat de deur goed op slot zit? Of doordat u eerst kunt zien wie er voor de deur staat? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Binnen ons assortiment hebben wij een ruime keuze op het gebied van veiligheidsbeslag waardoor u uw huis nog veiliger kunt maken. Of u nu gaat voor een kijkgaatje of een extra slot op de deur, met het veiligheidsbeslag van Haxo.nl voelt u zich veilig in uw eigen huis.

Voel u veilig in uw eigen huis

Een veilig gevoel in uw eigen huis is erg belangrijk voor uw woonplezier. Om u veilig te kunnen voelen is het van belang dat uw huis goed beveiligd is. Een onderdeel hiervan is het goed kunnen afsluiten van deuren en ramen. Hierbij kunt u denken aan sloten. Daarnaast is het ook belangrijk om niet zomaar voor iedereen de deur open te doen. Hier zijn bepaalde hulpmiddelen voor, zodat u eerst kunt kijken met wie u te maken heeft. Denk hierbij aan een deurketting. Deze zorgt ervoor dat de deur een klein stukje open gaat, zodat u eerst kunt kijken voor u de deur verder open doet.

Voel u veilig in uw eigen huis met veiligheidsbeslag van Haxo.nl

Veiligheidsbeslag van Haxo

Binnen het ruime assortiment van Haxo.nl heeft u keuze uit allerlei verschillende soorten veiligheidsbeslag. Denk hierbij aan deurkrukken met sloten erin, zodat u de deur veilig achter u op slot kunt doen. Daarnaast kunt u ook denken aan een deurketting, kierstandhouder of een deurspion, zodat u eerst kunt zien wie er voor uw deur staat voor u de deur helemaal open zet. Alle soorten deurbeslag zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren, maar ook voor welke stijl u wilt gaan.

Veiligheidsbeslag voor binnen en voor buiten

Bij Haxo.nl hebben we niet alleen deurbeslag voor binnen, maar ook voor buiten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan uw buitendeuren, zoals de voordeur. Daarnaast kunt u het veiligheidsbeslag ook toepassen op uw tuinpoort. Wanneer u hier bijvoorbeeld een deurketting op plaatst, kunt u voorkomen dat iedereen zomaar uw tuin in loopt. Ook binnenshuis kunt u er met veiligheidsbeslag voor kiezen om bepaalde ruimtes af te kunnen sluiten. Zo kunt u bijvoorbeeld meer privacy creëren doordat uw gezinsleden niet zomaar de kamer in kunnen lopen.

Veiligheidsbeslag online kopen bij Haxo.nl

Veiligheidsbeslag kopen van hoge kwaliteit doet u bij Haxo.nl voor een scherpe prijs. Haxo hecht hier erg veel waarde aan. Wanneer u bij Haxo bestelt, dan zullen wij met zorg uw bestelling samenstellen en ontvangt u deze binnen 2 tot 4 werkdagen bij u thuis. Alle producten zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo vindt u altijd wel iets wat bij uw huis past. Veiligheidsbeslag bestellen doet u bij Haxo.nl.

Contact, informatie en advies

Wilt u uw huis of kantoorpand beveiligen met veiligheidsbeslag? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Het ruime assortiment van Haxo.nl bevat naast veiligheidsbeslag ook ander deurbeslag en meubelbeslag. Alle producten in onze webshop zijn van de hoogste kwaliteit en worden verkocht tegen een goede prijs. Heeft u vragen over het veiligheidsbeslag wat wij verkopen of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken met u mee.

Voor al uw veiligheidsbeslag bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres