Wilt u altijd een veilig gevoel hebben in uw eigen woning doordat de deur goed op slot zit? Of doordat u eerst kunt zien wie er voor de deur staat? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Binnen ons assortiment hebben wij een ruime keuze op het gebied van veiligheidsbeslag waardoor u uw huis nog veiliger kunt maken. Of u nu gaat voor een kijkgaatje of een extra slot op de deur, met het veiligheidsbeslag van Haxo.nl voelt u zich veilig in uw eigen huis.

Veiligheidsbeslag

Voel u veilig in uw eigen huis

Een veilig gevoel in uw eigen huis is erg belangrijk voor uw woonplezier. Om u veilig te kunnen voelen is het van belang dat uw huis goed beveiligd is. Een onderdeel hiervan is het goed kunnen afsluiten van deuren en ramen. Hierbij kunt u denken aan sloten. Daarnaast is het ook belangrijk om niet zomaar voor iedereen de deur open te doen. Hier zijn bepaalde hulpmiddelen voor, zodat u eerst kunt kijken met wie u te maken heeft. Denk hierbij aan een deurketting. Deze zorgt ervoor dat de deur een klein stukje open gaat, zodat u eerst kunt kijken voor u de deur verder open doet.

Voel u veilig in uw eigen huis met veiligheidsbeslag van Haxo.nl

Veiligheidsbeslag van Haxo

Binnen het ruime assortiment van Haxo.nl heeft u keuze uit allerlei verschillende soorten veiligheidsbeslag. Denk hierbij aan deurkrukken met sloten erin, zodat u de deur veilig achter u op slot kunt doen. Daarnaast kunt u ook denken aan een deurketting, kierstandhouder of een deurspion, zodat u eerst kunt zien wie er voor uw deur staat voor u de deur helemaal open zet. Alle soorten deurbeslag zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren, maar ook voor welke stijl u wilt gaan.

Veiligheidsbeslag voor binnen en voor buiten

Bij Haxo.nl hebben we niet alleen deurbeslag voor binnen, maar ook voor buiten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan uw buitendeuren, zoals de voordeur. Daarnaast kunt u het veiligheidsbeslag ook toepassen op uw tuinpoort. Wanneer u hier bijvoorbeeld een deurketting op plaatst, kunt u voorkomen dat iedereen zomaar uw tuin in loopt. Ook binnenshuis kunt u er met veiligheidsbeslag voor kiezen om bepaalde ruimtes af te kunnen sluiten. Zo kunt u bijvoorbeeld meer privacy creëren doordat uw gezinsleden niet zomaar de kamer in kunnen lopen.