Een klapperende deur kan vervelend zijn. Door de wind kan de deur steeds open en dicht slaan, wat natuurlijk niet goed is voor de deur, maar ook gewoon een ongewenst lawaai maakt. Met een deurvanger hou je een deur keurig op zijn plek. Bij Haxo.nl hebben we een ruim aanbod aan deurvangers, die allemaal op hun eigen manier zorgen dat de deur gewoon netjes op z’n plaats blijft. Op deze manier weten we zeker dat u altijd iets vindt dat bij uw situatie past.

Deurvangers

Hoewel de naam deur vanger al heel veel zegt, kan het geen kwaad om het systeem uit te leggen. Een deurvanger bestaat uit twee onderdelen; een deel wordt geplaatst op de deur zelf, terwijl een ander deel op het kozijn wordt bevestigd. Deze delen ‘vangen’ elkaar elke keer als de deur gesloten wordt. Op deze manier blijft de deur keurig op zijn plek en kan hij niet door een windvlaag geopend worden. Fijn tegen klapperende geluiden, maar natuurlijk ook tegen eventuele koude van buiten. Een gesloten deur houdt dit buiten, zonder dat je er verder over na hoeft te denken. Dankzij een goede deurvanger blijven ook deuren zonder klink keurig in positie en hoef je ook hier niet meer over na te denken.

Ruim aanbod deurvangers online

Bij Haxo.nl hebben we een uitgebreid aanbod deur vangers online. De merken DX Dulimex en Waelbers hebben een ruim assortiment deurvangers, die weliswaar op verschillende manieren werken, maar allemaal hetzelfde doel dienen: jouw deuren netjes dicht houden. Ons grote aanbod betekent dat er voor iedereen wat wils is. Ben je niet helemaal zeker welke deurvanger het beste bij jouw deuren past? Onze experts helpen je graag met het maken van de juiste keuze, zodat je altijd zeker weet dat je het beste materiaal in huis hebt.

Een deurvanger voorkomt dat uw deuren gaan klapperen

Haxo biedt alles voor uw deuren

Bij Haxo.nl bieden natuurlijk meer dan alleen deurvangers. Heeft u behoefte aan deurbeslag, deurveren, of een deursluiter? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om er zeker van te zijn dat onze klanten altijd alles vinden wat ze nodig hebben, zijn we van alle markten thuis. Op die manier weet u zeker dat u alles voor uw deuren kunt vinden op dit ene adres. En natuurlijk staan we voor u klaar als u hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste deurvanger, of het installeren ervan. Daar zijn we ook voor.

Contact, informatie en advies

We begrijpen dat een deurvanger niet voor iedereen dagelijkse kost is. Daarom heeft Haxo een selectie uitstekende experts in dienst, die u met raad en daad kunnen bijstaan als dit gewenst is. Komt u er niet uit? Weet u niet zeker welke deurvanger het beste is voor uw deuren, of wilt u gewoon wat advies voor de installatie? Haxo.nl helpt waar we maar kunnen. De levering van onze producten vindt meestal plaats tussen de 2 en 4 werkdagen, mits de producten op voorraad zijn. En bezorgkosten worden vanaf €49,- niet meer gerekend. Bestel dus met een gerust hart de beste deurvangers en neem contact met ons op als u dat nodig heeft.