Deurschilden

Wilt u van uw saaie kale deuren iets leuks maken en de deuren hiermee gelijk in stijl laten worden met de rest van uw woning? Kies er dan voor om deurschilden om uw deurkrukken te plaatsen. Deze zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor u altijd wel iets vindt wat bij uw stijl past. Deurschilden maken uw interieur helemaal af, wilt u dit ook? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres.

Uw deuren karakter geven met deurschilden

Deuren zijn misschien niet het eerste waar u naar kijkt als u uw huis een make-over wilt geven. Toch kan een deur voor een hoop sfeer en karakter zorgen in een woning. Heeft u kale, witte deuren? Met verouderde deurkrukken? Dan wordt het hoog tijd om deze te vervangen. Neem hierbij ook gelijk het deurschild mee. Een nieuw deurschild in de stijl van de rest van uw huis, kan uw huis een stuk meer uitstraling geven. Het is slechts een kleine aanpassing, maar het heeft een groot effect. Deurschilden kunnen zowel op binnen- als buitendeuren worden toegepast en worden gebruikt om de gaten in de deur rondom de deurkrukken af te schermen.

Ons assortiment deurschilden

Binnen ons ruime assortiment deurschilden heeft u genoeg keuze om uw deuren te voorzien van deurschilden. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten, namelijk de sleutelgatplaten, kortschilden en langschilden. De één is wat groter en zichtbaarder dan de ander. Het is dus maar net wat op uw deur het mooiste past.

Sleutelgatplaten

Sleutelgatplaten zijn bedoeld om het gedeelte op uw deur waar het slot zit af te dekken. Door hier een sleutelgatplaat overheen te zetten, wordt het sleutelgat netjes afgewerkt. U heeft keuze uit een ronde variant, maar ook uit langwerpige varianten.

Deurschilden zijn er in verschillende soorten en maten, namelijk sleutelgatplaten, kortschilden en langschilden

Kortschilden

Kortschilden zijn net als de andere deurschilden bedoeld om een deurklink of slot netjes af te werken. Door de schilden door het hele huis te gebruiken, maakt u er één geheel van. Binnen de kortschilden heeft u keuze uit de gewone kortschilden, de renovatieschilden en de kortschilden met knop. Deze laatste kan worden toegepast op bijvoorbeeld een buitendeur.

Langschilden

Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze deurschilden een stukje langer dan de kortschilden. Hierdoor kunnen ze de kale deur meer opvullen en dat zorgt voor meer uitstraling en karakter in uw interieur. Wanneer er al een langschild op uw huidige deur zit, is het waarschijnlijk verstandig om er weer een langschild voor terug te plaatsen. Dit heeft te maken met de plekken waar het deurschild in de deur is geschroefd.

Deurschilden kopen bij Haxo.nl

Deurschilden kopen doet u bij Haxo.nl eenvoudig online. U heeft keuze uit een ruim assortiment, zodat er altijd wel iets is wat bij u past. Wanneer u de deurschilden bestelt, ontvangt u ze meestal binnen 2-5 werkdagen bij u thuis. Bij Haxo.nl hechten we erg veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom voldoen al onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat al onze producten betaalbaar blijven. Onze producten worden dan ook verkocht tegen een scherpe prijs. Deurschilden bestellen doet u bij Haxo.nl.

Deurschilden van hoge kwaliteit kopen doet u bij Haxo.nl tegen een scherpe prijs

Contact, informatie en advies

Deurschilden kopen om uw deuren in huis meer karakter te geven? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Binnen ons ruime assortiment heeft u keuze uit verschillende soorten en maten. Naast deurschilden kunt u bij ons ook terecht voor ander deurbeslag zoals deurkrukken en veiligheidsbeslag. Daarnaast verkopen wij ook schuifdeurbeslag en meubelbeslag. Alle producten in onze webshop voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Heeft u vragen over ons assortiment deurschilden of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen u passend advies geven.