Deurbuffers

Wie te hard een deur open gooit, kan de deur of de muur flink beschadigen. Een open gegooide deur kan met de klink bijvoorbeeld ergens tegenaan klappen, wat natuurlijk vervelende gevolgen heeft. Om te voorkomen dat deze beschadigingen optreden, zijn deurbuffers ontwikkeld. Deurbuffers zijn gemaakt van rubber en houden de deuren tegen als ze open zwiepen. Deze handige uitvinding heeft al veel muren en deuren gered van deuken, krassen of gaten.

Nooit meer kapotte deuren of muren

De deurbuffer is een simpele, maar zeer doeltreffende uitvinding. Deuren kunnen soms veel te hard open gaan. Dit kan komen door een windvlaag, maar is ook mogelijk door simpelweg onvoorzichtig de deur te openen. Ook kinderen kunnen hier per ongeluk ongelukken mee veroorzaken. Om te voorkomen dat dit soort situaties resulteren in een beschadigde muur of deur, zijn deur buffers ideaal. Deze kleine rubberen knoppen kunnen gemonteerd worden aan de muur of op de grond en houden de deur tegen als deze open zwaait. En aangezien de deur via rubber gestopt wordt, zorgt niet niet voor schade. De deur buffer kan geplaatst worden aan de onderkant van de deur, maar het is natuurlijk ook slim om deze op de muur te plaatsen, ter hoogte van de deurklink. Die deurklink kan immers flinke beschadigingen toebrengen aan de muur. Deurbuffers zijn bijzonder scherp geprijsd en beschikbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd wel eentje bij uw huis past.

Deurbuffers voor binnen en buiten

Naast de binnendeur, kan ook de buitendeur een flinke zwieper maken. Daarom zijn de deurbuffers zo gemaakt, dat ze zowel voor binnen- als buitendeuren geschikt zijn. Ook de zwaardere tuin- of garagedeuren worden uitstekend beschermd dankzij deze kleine rubberen stoppers. De deurbuffer kan overigens ook prima gebruikt worden op een kantoor; ook hier zit een ongeluk in een klein hoekje en kan erger voorkomen worden door de plaatsing van een kleine buffer.

Altijd ruime keuze bij Haxo

Het aanbod van Haxo gaat natuurlijk veel verder dan alleen deurbuffers. Zo bieden we een ruim assortiment accessoires voor deuren aan, die zich richten op versiering, beveiliging en bescherming. Denk bijvoorbeeld eens aan een deurstopper, deurbeslag, deurveren, een deursluiter of een deurvanger. Allemaal bedoeld om deuren veiliger te maken en te beschermen tegen ongelukjes in huis. Bij Haxo zult u zeker slagen.

Contact, informatie en advies

De deurbuffers laten zich over het algemeen makkelijk installeren. Mocht u echter vragen hebben, of wilt u weten welke mogelijkheden er nog meer zijn om uw deuren te beschermen, aarzel dan niet en neem contact op met onze experts. Zij staan altijd voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuzes. Of dat nou gaat om het installeren van een deurveer, of het kiezen van het juiste deurbeslag, ze hebben kennis van zaken en zullen u graag helpen. En bestelt u iets bij Haxo.nl? Dan kunt u erop rekenen dat de bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen bij u thuisbezorgd wordt, mits het product op voorraad is. En is uw bestelling in totaal meer dan €49,-? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen. Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of wilt u advies over een specifieke situatie? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.