Een open tuinhek kan voor ongewenste situaties zorgen. Kinderen kunnen zo de tuin uit lopen, maar ook huisdieren laten zich dan niet meer tegenhouden. Een tuinhekveer zorgt ervoor dat het hek dicht valt, ook als je even geen handje vrij hebt. Bij Haxo.nl bieden we een tuinhekveer die geschikt is voor vrijwel elk hek. Op deze manier weet je altijd zeker dat je tuinhek dicht blijft en hoef je niet bang te zijn dat je het hek onverhoopt open hebt laten staan.

Tuinhekveer

De handigheid van een tuinhekveer

Iedereen die jonge kinderen of dieren in de tuin heeft zien rondrennen, weet dat ze zich over het algemeen niet gelijk laten tegenhouden door de erfgrens. Daarom is een tuinhekje erg belangrijk; je wilt immers niet dat ze er op eigen houtje vandoor gaan terwijl jij ze even uit het zicht hebt. Een tuinhekveer, ook wel poortsluitveer genoemd, voorkomt dat je tuinhek onbedoeld open blijft staan. De veer wordt eenvoudig gemonteerd aan het hek en de deur, waarna het tuinhek simpel dicht zwiept als je het loslaat. Dit is ideaal als je met volle handen door het hek moet, maar wel graag wil dat het poortje direct na jou weer sluit. Kinderen, maar dus ook huisdieren, kunnen daardoor niet per ongeluk de tuin verlaten. Een zelfsluitende poort geeft rust!

Een tuinhekveer online kopen

Wil je een zelfsluitende poort of hekje? Een tuinhekveer bij Haxo is geschikt voor vrijwel elk licht draaiend poortje of hekdeurtje en werkt  heel simpel. Je hebt keuze uit een zwarte poortveer of een lichtmetalen hekveer. Beide werken volgens hetzelfde principe: je monteert de veer aan de binnenkant van de deur, waarna hij z’n werk zal doen. Staat de veer gespannen, dan wil hij uit zichzelf weer in de ontspanning. Gebeurt dat, dat valt de deur uit zichzelf dicht. Wil je helemaal zeker zijn van je zaak, combineer de tuinhekveer dan met een bijpassende zwarte heksluiting. Op die manier valt de poort of hekje niet alleen dicht, maar ook gelijk in het slot. Het is de simpelste manier om tot een veilige oplossing te komen voor je tuinhek. Nooit meer bang dat het hek open staat en altijd zeker dat je kinderen of dieren de tuin niet uit kunnen lopen.

Een tuinhekveer zorgt ervoor dat het tuinhek altijd dicht valt.

Haxo heeft alles voor uw deuren

Wilt u de aanschaf van een tuinhekveer combineren met iets anders waar u veel aan heeft? Dan bent u bij Haxo aan het juiste adres. Naast de hekveren en het deurbeslag, bieden we ook deurveren, deursluiters en deurvangers. Welke deur ook dicht moet en dicht moet blijven, bij Haxo hebben we een ruim assortiment artikelen die het leven een stuk makkelijker en veiliger maken. Dankzij deze hulpmiddelen zwiepen deuren niet alleen goed dicht, maar blijven ze ook op hun plek. Dus geen klapperende deuren meer bij een windvlaag, maar gewoon een goed systeem waar u op kunt rekenen. Dat geeft rust!

Contact, informatie en advies

Bij Haxo.nl werkt een gemotiveerd team aan specialisten, die u niet alleen graag helpen bij het maken voor de juiste keuze voor zelfsluitende poort, maar die ook van dienst kunnen zijn als er vragen zijn over het gebruik of de installatie van de tuinhekveer. Wij leveren onze producten normaliter binnen 1 werkdag, mits ze op voorraad zijn. En bij een bestelling vanaf € 79,- rekenen we geen verzendkosten. Kortom, heeft u vragen, opmerkingen of gewoon een beetje hulp nodig? Neem met een gerust hart contact met ons op, onze experts staan helemaal voor u klaar.