Zwart deurbeslag

Bij Haxo vindt u alle ijzerwaren om uw deuren te plaatsen en van een fraaie afwerking te voorzien. Een zwart deurbeslag heeft een stijlvolle neutrale kleur. Gaat uw voorkeur uit naar landelijk hang- en sluitwerk uw hart gestolen? Het deurbeslag van Waelbers lijkt door de rauwe look ambachtelijk in een smidse vervaardigd te zijn. Het robuuste uiterlijk past ook goed bij een industriële inrichting. Haxo heeft daarnaast strak vormgegeven zwart deurbeslag, los of met sleutelgat en deurkruk. Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig!

Zwart deurbeslag binnen

In elk interieur zijn deuren duidelijk zichtbaar. Een zwart deurbeslag voor binnen is niet alleen neutraal vormgegeven, maar kan ook gemakkelijk geopend en gesloten worden. Bij Haxo vindt u diverse merken. Ons Impresso deurbeslag is vervaardigd uit licht aluminium en voorzien van een geveerde rozet op een stalen onderconstructie. Verder is de krukstift geschikt voor deuren van verschillende dikte. Bent u naast zwart deurbeslag voor binnen op zoek naar bijpassende deurkrukken? Ook deze bestelt u bij Haxo voordelig!

Zwart deurbeslag buiten

Weersbestendigheid en beveiliging worden een stuk belangrijker als u zwart deurbeslag voor buiten wilt bestellen. Met Axa maakt u altijd een goede keuze. De sloten van dit merk staan bekend om hun hoge kwaliteit. Zwart deurbeslag voor buiten van dit merk heeft standaard extra beveiliging tegen inbraak, zoals kerntrekbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat de cilinder moeilijker te bereiken is, wat openbreken lastig maakt. Daarnaast vindt u bij Haxo ook onderdelen voor de deur zoals grendels en schuiven of scharnieren. Wij zorgen standaard voor een snelle levering van uw bestelling!