Met deurstoppers kunt u eenvoudig een deur openhouden voor bijvoorbeeld frisse lucht of tegen de wind. Kies uit zware deurstoppers tot grappige deurbuffers om bijvoorbeeld kado te geven aan collega, familie of vrienden. Bij Haxo.nl kunt u supereenvoudig diverse stoppers voor deuren kopen. Alle deurstoppers binnen ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en worden verkocht tegen een voordelige prijs.

Deurstoppers

Ons assortiment deurstoppers

Binnen ons assortiment deur stoppers heeft u keuze uit verschillende soorten deurstoppers. Zo kunt u kiezen voor een gemonteerde deur stopper, maar ook voor een losse deurstopper.

Losse deur stoppers

Losse deurstoppers zijn er in ons assortiment in verschillende vormen. Zo zijn ze er in een redelijk standaard vorm, maar ook in de vorm van een dier. U kunt ze gebruiken als u uw deur open wilt zetten, maar niet in de deur wilt schroeven of boren. De deurstopper kunt u dan tegen de geopende deur aanzetten en deze houdt de deur tegen. Hierdoor kunt u eenvoudig heen en weer lopen door de deur zonder dat deze telkens dicht valt. Daarnaast kan er frisse lucht binnenkomen. Losse deur stoppers zijn ook leuk als cadeau voor uw vrienden of familie.

Gemonteerde deurstoppers

Binnen ons assortiment deurstoppers kunt u ook kiezen voor deurstoppers die aan de deur gemonteerd kunnen worden. Het voordeel hiervan is dat deze er altijd is en dat u deze eenvoudig uit kunt klappen als u de deur open wilt zetten. U hoeft dus niet eerst uw losse deurstopper erbij te pakken. Daarnaast zorgt ook deze ervoor dat de deur wordt tegengehouden, waardoor frisse lucht het huis in kan stromen.

De losse deurstoppers van Haxo zorgen ervoor dat de deur open blijft staan

De voordelen van een deur stopper

Een deurstopper zorgt ervoor dat uw deur open kan blijven staan. Dit kan erg handig zijn tijdens bijvoorbeeld een verhuizing. U loopt dan veel heen en weer en kunt zo gemakkelijk door de deur lopen zonder deze eerst open te moeten duwen. Daarnaast kan een deur stopper ook handig zijn om frisse lucht binnen te laten in een ruimte. Zo wordt het minder snel benauwd in een bepaalde ruimte. Waait het buiten erg hard en klapperen uw deuren daardoor een beetje? Ook dan kan een deurstopper kopen erg handig zijn. U kunt hierdoor de deur open zetten, maar u kunt er ook voor kiezen om een losse deurstopper tegen een dichte deur aan te leggen. Hierdoor kan de deur niet meer zo makkelijk gaan klapperen.

Deurstoppers kopen bij Haxo.nl

Een deurstopper kopen? Dan kunt u terecht bij Haxo.nl. Binnen ons assortiment deurbeslag kunt u de deurstopper bestellen in allerlei soorten. Naast deurstoppers en ander deurbeslag hebben wij ook meubelbeslag. Alle producten binnen ons assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij vinden het belangrijk dat kwaliteit betaalbaar blijft. Daarom hebben alle deurstoppers een scherpe prijs. Een deurstopper kopen doet u bij onze online webshop. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt geleverd en bij een bestelling boven de €49,- leveren wij gratis.

Meer informatie

Wilt u een deurstopper bestellen? Dan bent u bij Haxo.nl aan het juiste adres. Naast deurstoppers hebben wij ook ander deurbeslag en schuifdeurbeslag in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan een deurveer, deurvangers, deursluiter en deurkrukken. Heeft u vragen over de deurstopper? Of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken met u mee.

Deurstoppers kopen doet u bij Haxo.nl