Een ruw dichtklappende deur kan niet alleen zorgen voor een geweldige schrik, maar is natuurlijk ook niet goed voor de deur zelf. Daar komt bij dat een per abuis opengelaten deur veel warmte verdrijft uit de kamer, wat natuurlijk ook niet ideaal is. Om deze problemen tegen te gaan, is er de deursluiter. Deze constructie laat de deur uit zichzelf weer sluiten en doet dit vrijwel geruisloos. Ideaal voor op kantoor of thuis.

Deursluiter

Het voordeel van deursluiters

Wie is zich niet eens helemaal lam geschrokken omdat de deur van de slaapkamer opeens met een knal dicht sloeg? En wie kent niet de gevleugelde uitdrukken ‘deur dicht!’ als er per ongeluk weer eens eentje is opengelaten? De deur sluiter zorgt ervoor dat die schrik, of die opmerking, tot het verleden zal behoren. Deze buitengewoon simpele, maar vernuftige constructie, werkt dankzij een veer die de deur altijd automatisch laat sluiten als deze open staat. Loopt u dus met een tas vol boodschappen door de deur, dan hoeft u niet allerlei capriolen uit te halen om deze gelijk weer achter zich te sluiten. Dankzij de deursluiter hoeft u zich dus ook niet meer af te vragen of je een deur hebt gesloten of niet.

Ideaal voor thuis en op kantoor

Deursluiters zijn geschikt voor zowel een thuissituatie als op kantoor. Thuis is de thermostaat vaak het eerste dat genoemd wordt bij een open deur; de koude die bijvoorbeeld van de gang komt, doet de kachel aanslaan. Doe dit maar vaak genoeg en u gaat het vanzelf merken op de jaarlijkse eindafrekening. En dan hebben we het nog niet over de privacy van een gesloten deur, die ook op kantoor erg belangrijk kan zijn. De deursluiter zorgt dat u hier niet meer over na hoeft te denken; het mechanisme doet het helemaal zelf. Op die manier verdwijnt de klappende deur uit huis en hoeft u niet bang te zijn dat er ergens in huis nog een deur open staat.

Een deursluiter houdt uw deur op zijn plaats

Online deursluiters kopen

Op zoek naar een goede oplossing voor openstaande deuren? Bij Haxo hebben we verschillende soorten deursluiters in het assortiment, zodat er altijd wel eentje van uw gading tussen zit. Overigens blijft ons aanbod niet bij deursluiters alleen; bent u op zoek naar een deurstopper, deurbeslag, deurveren, of een deurvanger? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod. En mocht u vragen hebben over welke deursluiter het beste geschikt is voor uw deuren, of de deuren op uw kantoor, dan staan onze experts natuurlijk altijd voor u klaar om te helpen met advies, raad en daad.

Contact, informatie en advies

Bij Haxo hebben we een team van experts in dienst, die u maar wat graag helpen met het maken van de juiste keuze. Ons ruime aanbod betekent namelijk dat we vrijwel altijd kunnen bieden wat u zoekt, maar we snappen tegelijk ook dat niet iedereen een expert is op het gebied van deurbeslag. Dus mocht u vragen hebben, of loopt u tegen iets aan bij de installatie van deur sluiters, dan staan we altijd voor u klaar. Mocht u bij ons iets bestellen, dan kunt u erop rekenen dat het product binnen 2 tot 4 werkdagen wordt bezorgd - mits het op voorraad is. En koopt u voor meer dan €49,-, dan betaalt u geen verzendkosten.