Een elektrische heggenschaar neemt u het zware werk uit handen bij het snoeien van een heg of buxushaag. Haxo heeft een breed assortiment scherp geprijsde heggenscharen en heggenscharen van topmerken als Wolf en Gardena. 

Elektrische Heggenschaar

Wat te denken van de MTD Elektrische Heggenschaar? Deze is haarscherp geprijsd en geschikt voor kleine tot middelgrote heggen. Verder zorgt de speciale quick stop functie ervoor dat het blad van de elektrische heggenschaar binnen een halve seconde stopt!

Elektrische heggenschaar Gardena 

Een Gardena elektrische heggenschaar is het perfecte tuingereedschap voor eenvoudig en praktisch snoeien van heggen. Gardena weet ons weer te verrassen met de Gardena telescopische heggenschaar! Zo kunt u op hoogte werken zonder een ladder of keukentrap. Zoekt u het dichterbij, dan schuift u de elektrische heggenschaar gewoon in! Wilt u elektrische elektrisch snoeien zonder snoeren? Neem gerust een kijkje bij onze accu heggenscharen.

Elektrische heggenschaar Wolf

Ook een elektrische heggenschaar van zeer hoge kwaliteit is zo gevonden op Haxo! De elektrische heggenschaar Wolf heeft echt alles;

  • Vermogen van 600 Watt
  • 180 graden draaibaar mes
  • Anti-blokkeer systeem
  • Quick stop die korter is dan 0,2 seconden

Elektrische heggenschaar kopen

Een elektrische heggenschaar maakt tuinieren een stuk lichter. Haxo heeft een uitgebreid assortiment elektrische heggenscharen. Wilt u een elektrische heggenschaar kopen? Haxo heeft vele artikelen op voorraad waardoor wij kunnen zorgen voor een snelle levering! Bij Haxo vindt u ook benzine heggenscharen, hand heggenscharen en accu heggenscharen. Bekijk het aanbod!