Gardena besproeiingscomputers

Wilt u graag uw sproeiers of sprinklerinstallatie automatiseren? Dan vindt u in ons Gardena besproeiingscomputer aanbod een keur aan mogelijkheden. Zo kunt u een Classic besproeiingscomputer gebruiken voor grotere, verzonken besproeiingssystemen, terwijl u voor bijvoorbeeld een druppelsysteem ook uit de voeten kunt met een MasterControl Solar besproeiingscomputer. De eenvoudigste Gardena besproeiingscomputer is in feite niet een computer, maar een timer. Deze Gardena Watertimer sluit uw eenvoudig aan op de kraan, waarna u door een draaibeweging de besproeiingstijd instelt. De Gardena besproeiingscomputers in ons assortiment zijn voorzien van duidelijke displays waardoor de bediening helder en intuÏtief is.

Gardena besproeiingscomputer FlexControl

Heeft u sproeiers of een druppelsysteem, dan kunt u die met de Gardena besproeiingscomputer FlexControl eenvoudig programmeren. U kunt de watertimer op de kraan aansluiten, waarna u door middel van de draaiknop starttijd, duur en frequentie selecteert. U kunt met deze computer drie besproeiingen per dag doen. Het invoerpaneel is afneembaar zodat u het systeem gemakkelijk kunt bedienen. Dankzij het duidelijke LCD-scherm is de bediening niet moeilijk. U kunt eenvoudig elke weekdag van uw keus selecteren. De Gardena besproeiingscomputer FlexControl is bruikbaar in combinatie met de Gardena Micro-Drip en met ons Gardena sproeier assortiment.

Gardena besproeiingscomputer kopen

Wilt u een Gardena besproeiingscomputer kopen? Dan is het belangrijk dat u controleert of u het juiste bewateringssysteem met de juiste computer combineert. U kunt de belangrijkste specificaties van elke besproeiingscomputer lezen op de productpagina van Haxo. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd bij onze klantenservice terecht. De complexere Gardena besproeiingscomputer kunt u ook combineren met een Gardena pomp door middel van een pomprelais 24V. Bij Haxo kunt u online de Gardena besproeiingscomputer kopen die bij uw situatie en wensen past. Makkelijk besteld, snel in huis!