Gardena muurhaspel

ZIt u altijd in de knoop met uw tuinslang tijdens het besproeien van de tuin? Probeer dan eens een Gardena muurhaspel. Zo hangt u uw tuinslang gewoon aan de muur en trekt u dat deel van de slang uit dat u nodig heeft! De Gardena muurhaspel is 180° zwenkbaar zodat u in elke hoek van uw tuin kunt komen zonder dat uw slang knikt. En bent u klaar met sproeien? Dan heft u de vergrendeling van de slang op zodat deze automatisch opgerold wordt. De krachtige stalen veer in de muurbox zorgt ervoor dat de slang gelijkmatig oprolt zonder in de knoop te raken.

Gardena muurhaspel 25 Roll-Up Automatic

Bij Haxo vindt u een muurhaspel voor verschillende slangen. Zo biedt de Gardena muurhaspel 25 Roll-Up Automatic ruimte aan een tuinslang van 25 meter. Ook voor slangen van 15 en 35 meter is er een slangbox beschikbaar. De muurhaspel van Gardena wordt standaard geleverd met een kwaliteitsslang van een lengte naar keuze, een aansluitslang van 2 meter en een standaard slangkoppeling. Daarnaast krijgt u een traploos verstelbare tuinspuit en drie slangstukken. U kunt de Gardena muurhaspel 26 Roll-Up Automatic ook combineren met specifieke slangstukken zoals het Gardena spuitpistool of de Gardena broes.

Gardena muurhaspel 35 Roll-Up Automatic Li-Ion

Heeft u een grote tuin dan kunt u met de Gardena muurhaspel 35 Roll-Up Automatic Li-Ion de slang automatisch laten oprollen. Dankzij de krachtige Lithium-Ion oplaadbare accu rolt de slang zichzelf op met een snelheid van ongeveer 1,5 meter per seconde. Met een volle accu kunt u de Gardena muurhaspel 35 Roll-Up Automatic Li-Ion ongeveer 50 keer helemaal laten oprollen. Om vorstschade te voorkomen is het aan te raden om alle Gardena muurhaspels in de wintermaanden naar binnen te halen. Heeft u toch liever een losse tuinslang? Gelukkig vindt u bij Haxo ook een breed assortiment Gardena tuinslangen. Bestel eenvoudig online en profiteer van ons grote tuinassortiment!