Gardena broes

Geef uw bloemen en planten een gedoseerde waterdouche met de Gardena broes. Met deze comfortabel in de hand liggende tuinsproeier kunt u eenvoudig bloembedden en grote oppervlakken besproeien. De ergonomische handgreep met zachte kunststof elementen zorgt voor maximaal comfort zoals u dat gewend bent van Gardena. De Gardena broes is er in verschillende uitvoeringen: van een eenvoudige greep die u kunt bevestigen op een Gardena tuinslang, tot een pistoolbroes en een variant voor gevoelige planten. De watertoevoer is eenvoudig te reguleren.

Gardena broes met verlengstuk

Gaat u de hoogte in of wilt u besproeien op moeilijk bereikbare plaatsen, dan is de Gardena broes met verlengstuk een uitkomst! Voor dit type broes geldt dat u deze ook kunt ophangen of vastzetten. De handgreep is voorzien van zachte kunststof componenten waardoor hij comfortabel in de hand ligt. Een Gardena broes met verlengstuk heeft een lengte van 60 cm tot 75 cm afhankelijk van de variant die u kiest. Sommige exemplaren zijn ook nog voorzien van vorstbescherming. Als u een tuin heeft die behalve bloemperken ook bestaat uit bloembakken en hanging baskets, dan is deze broes precies wat u zoekt!

Gardena Classic multifunctionele broes

Gardena combineert alle goede eigenschappen van zijn broesaanbod in de Gardena Classic multifunctionele broes. Deze compacte variant heeft vier waterstraalvormen en een uitstekende grip. De puntstraal en vlakke straal zijn ideaal voor reinigingswerkzaamheden, terwijl de broesstraal en de sproeistraal goed van pas komen bij het besproeien van uw planten en bloemen. Bij Haxo vindt u deze Gardena Classic multifunctionele broes voor een zeer scherpe prijs! Maar niet alleen voor broezen bent u bij Haxo aan het juiste adres. Ook voor het besproeien van uw gazon vindt u Gardena kwaliteit, bijvoorbeeld met ons Gardena sproeier assortiment dat u kunt automatiseren met een Gardena besproeiingscomputer. Bekijk gauw ons online aanbod en bestel eenvoudig!