Gardena buitendouche

Zoekt u wat verkoeling tijdens hete zomerdagen? Dan geeft de Gardena buitendouche u een snelle, comfortabele douche. Dankzij het driepoot-statief kunt u de douche eenvoudig op het gras of terras plaatsen. Laat uw kinderen ‘s zomers heerlijk buiten spelen en vies worden, want u spoelt gemakkelijk het ergste vuil af voordat u ze naar binnen brengt. Heeft uw een hond die graag (onwelkome) verkoeling in de sloot zoek? Dan maakt u uw trouwe viervoeter gemakkelijk schoon met de Gardena buitendouche. Vooral de Buitendouche Trio met zijn afneembare douchekop en 1,3 meter aansluitslang is hiervoor ideaal. 

Gardena buitendouche voordelen

De flexibele plaatsing is een van de vele Gardena buitendouche voordelen. Met behulp van de bijgeleverde accessoires - een spike of een driepoot-statief - kunt u de douche overal in uw tuin plaatsen, zowel op het gazon als op het terras. U kunt de hoogte traploos instellen en de watertoevoer regelen met behulp van een reguleer- en afsluitventiel. Een van de andere Gardena buitendouche voordelen is dat de douche gemakkelijk te bedienen is. Het verstellen, verplaatsen en aanpassen van de watertoevoer is intuïtief, precies zoals u het van Gardena gewend bent.

Gardena buitendouche kopen

Wilt u de Gardena buitendouche kopen dan vindt u bij Haxo het hele Gardena buitendouche assortiment. U vindt in onze webwinkel ook bijpassende artikelen zoals de Gardena tuinslang. Gebruikt u de douche ook voor niet-menselijke doeleinden, dan kunt u overwegen om ook opgevangen regenwater te gebruiken. Bij Haxo vindt u handige regentonnen die het regenwater voor u opvangen voor een later gebruik.
U kunt de Gardena buitendouche kopen in onze uitgebreide webwinkel. Betalen kan online met bijvoorbeeld CreditCard of iDeal. U kunt ook achteraf betalen, nadat de bestelling is bezorgd. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden.