Gardena slangenbox

Een tuinslang kan soms onnodig veel ruimte in beslag nemen. Met de Gardena slangenbox is dit verleden tijd! De slangenboxen van Gardena zijn lichtgewicht en compact en gemakkelijk mee te nemen. Wij hebben zowel een Gardena slangenbox inclusief ronde slang als inclusief platte slang. U kunt kiezen uit slangen met een lengte van 15 of 20 meter, al naar gelang uw tuin nodig heeft. Voor vragen over dit product of advies, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze deskundige medewerkers staan u graag bij! Ook voor het aanschaffen van een Gardena spuitpistool of Gardena broes bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod online.

Gardena slangenbox 15 meter

Zoekt u een slangenbox met een platte slang voor optimale ruimtebesparing en gebruiksgemak? Dan is de Gardena slangenbox 15 meter precies wat u zoekt! Deze slangenbox van Gardena hebben wij ook in een variant van 20 meter beschikbaar. De Gardena slangenbox 15 meter is voorzien van een veiligheidsautomaat ter voorkoming van onopzettelijk onder druk zetten van de slang. Dit bevordert de levensduur en gebruiksplezier. Wilt u een optimale besproeiing van uw tuin? Bekijk dan ook eens een Gardena sprinklersysteem. Wellicht zit er precies tussen wat u zoekt!

Gardena slangenbox 15 Classic set

Wanneer u een handig draagbare tuinslangbox wilt met een robuuste kunststoffen behuizing, dan is de Gardena slangenbox 15 Classic set precies wat u zoekt. Deze slangenbox beschikt over een handige hendel zodat u na gebruik de slang weer eenvoudig opwindt. De Gardena slangenbox 15 Classic set is daardoor niet voor niets een geliefd product voor tuinliefhebbers. Bestel deze slangenbox scherp geprijsd in onze webwinkel en geef uw tuin de verzorging die het in tijden van droogte nodig heeft!