Gardena pomp

Schommelingen in de waterhuishouding in uw tuin en rondom huis kunt u altijd opvangen met een Gardena pomp. Zo is de Gardena vuilwaterpomp ideaal om een vijver leeg te pompen of water met vuildeeltjes over te pompen. Wilt u gebruik maken van het regenwater dat u in uw Regenton heeft verzameld? Dan kunt u dit eenvoudig voor de bevloeiing van uw tuin gebruiken als u een Gardena regentonpomp bestelt. Deze kunt u volledig onder dompelen in de ton, zodat u al uw regenwater met deze Gardena pomp kunt transporteren. De Gardena besproeiingspomp zuigt water op onder hoge druk, zodat deze heel veel toepassingen kent, zoals het besproeiing of overpompen van chloorwater uit een zwembad.  Wanneer u een speciale waterleiding in uw tuin heeft aangelegd, helpt een hydrofoorpomp u om voldoende waterdruk op te bouwen. Bij Haxo vindt u voordelig een geschikte Gardena pomp voor huis, tuin en keukengebruik!          
 

Gardena pomp onderdelen

Behalve voor waterpompen kunt u er ook voor kiezen om oude Gardena pomp onderdelen te vangen, zodat u uw oude waterpomp van dit A-merk kunt blijven gebruiken. In ons aanbod Gardena pomp accessoires vindt u onder meer pompslangen, aansluitstukken , voorzetfilters en aanzuigfilters. 

Bouwt uw huidige pomp te weinig druk op? De Gardena Elektronische drukschakelaar kan dit probleem eenvoudig ondervangen. Wanneer u Gardena pomp onderdelen bestelt kunt u het vervangen van uw waterpomp geruime tijd instellen. Heeft u vragen? Dan geeft de klantenservice van Haxo u graag deskundig advies!         

Gardena pomp 6000 

Een waterpomp die veelzijdig inzetbaar is kunt u bij Haxo voor een zeer scherpe prijs bestellen. Gardena pomp 6000 helpt u bij het leegpompen van uw vijver, bouwput of ondergelopen kelder! Deze kenmerkt zich door de uiterst stille, onderhoudsvrij condensatormotor met  een hoge pompcapaciteit. De Gardena pomp 6000 is een vuilwaterpomp die ook kleinere en grotere vuildeeltjes mee kan nemen. Als de watertoevoer stopt, zorgt de vlotterschakelaar ervoor dat de motor automatisch uitschakelt.  Een ander voordeel is het handzame formaat van de Gardena pomp 6000, zodat u deze altijd kunt vervoeren. Haxo zorgt voor een voordelige en snelle levering!