Genoeg van al dat stof? Koop snel uw borstelstrip bij Haxo!

Borstelstrip

Heeft u last van stof en ander vuil van buitenaf? Dit kunt u oplossen door middel van een borstelstrip. De borstelstrips van het merk Ellen in onze winkel komen in verschillende lengtes –van 83cm tot wel 3m!- en zijn zowel met opbouw- als inbouwprofielen verkrijgbaar. Ook variëren de borstelstrips in hoogte, waardoor elke kier kan worden afgedicht. Verhelp uw stofprobleem in een wip met een borstelstrip!

Borstelstrip Ellen

Ellen borstelstrips garanderen kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Elke borstelstrip is ontworpen voor een specifieke toepassing. Zo is de Borstelstrip Ellen met opbouwprofiel voornamelijk geschikt voor garagedeuren. Blader rustig door onze webwinkel en ontdek de verschillende mogelijkheden om uw probleem op te lossen. In veel gevallen zijn schroeven bij de dorpels en borstelstrips al meegeleverd! Is dat niet het geval? Kijk dan bij tochtstrip aanbrengen en bestel schroeven en nagels om de borstelstrip van Ellen mee te bevestigen.

Borstelstrip kopen?

Bestellen gaat veilig en gemakkelijk bij Haxo.nl. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om pas ná levering te betalen. Bovendien is verzending bij een bestelling van meerdere producten in één keer vaak gratis! Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.