Kom niet bij stof onder de plak te zitten en bestel een tochtstrip zelfklevend!

Tochtstrip zelfklevend

Voor de kleinere kieren zijn tochtdorpels en borstelstrips misschien iets teveel van het goede. Met een tochtstrip zelfklevend creëert u snel en eenvoudig een oplossing voor uw tocht probleem!  De zelfklevende tochtstrips van Haxo zijn beschikbaar in verschillende materialen, lengtes en diktes. Deze zijn eenvoudig aan te brengen en laten uw deur of raam onbeschadigd!

Tochtstrip zelfklevend deur

Of uw deur nu een grote of kleine kier openlaat, de tocht die dit veroorzaakt kan met gemak worden verholpen met een tochtstrip zelfklevend. Deze tochtstrip is gemaakt van siliconen en toepasbaar op naar binnen- én naar buiten draaiende deuren. Ook is deze zelfklevende tochtstrip deur in een zwarte variant beschikbaar!

Tochtstrip zelfklevend kopen

Als u meerdere zelfklevende tochtstrips –en/of andere producten- in één keer aanschaft, is uw verzending mogelijk gratis! Uw verzending wordt bezorgd via PostNL. Een tochtstrip zelfklevend kopen doet u eenvoudig online bij Haxo.nl! Heeft u vragen tijdens het bestellen van uw tochtstrip zelfklevend? Dan staat onze klantenservice voor u klaar!