Beëindig uw strijd tegen tocht met een van de tochtdorpels van Haxo!

Tochtdorpels

Komt de wind met de deur in huis vallen, ondanks dat deze dicht is? Dergelijke irritaties kunt u effectief bestrijden met een tochtdorpel. Deze is zeer eenvoudig te bevestigen aan de onderkant van uw deur of raam. Bij Haxo kunt u een ruime keuze maken uit tochtdorpels en andere tochtoplossingen van het merk Ellen. Bestel vandaag nog en geef tocht geen kans!

Tochtdorpels binnendeur

Als u zelfs in hartje zomer een deken moet gebruiken om u overdag warm te houden, dan is het wellicht tijd om uw -naar binnen draaiende deur- af te sluiten met een Ellen Tochtdorpel. Deze dorpel is reeds voorzien van afwaterings- en schroefgaten en is dus zeer gemakkelijk te monteren met de Ellen Tochtstripschroeven. Aan de onderzijde van deze aluminium dorpel bevindt zich een rubberen lip die wind en tocht nooit in uw woning zullen toelaten!

Tochtdorpels buitendeur

Ook als uw deur naar buiten draait biedt Haxo uitkomst. Bijvoorbeeld met deze Ellen Tochtdorpel. Deze dorpel is gemaakt van aluminium en heeft aan de onderkant een afsluitende lip van weersbestendig PVC. Bovendien zijn er al schroefgaten in geboord. Bovendien worden bijbehorende schroeven gratis meegeleverd! Heeft u toch nog vragen over uw bestelling? Dan kunt u altijd een beroep doen op onze klantenservice!