Tochtprofiel

Uw woning is optimaal geïsoleerd met een tochtprofiel van Haxo.nl. Dit profiel zorgt ervoor dat al uw kozijnen tocht bestendig zijn. Bij Haxo vindt u zowel in- als opbouwprofielen en oplossingen voor tocht problemen binnen- en buitenshuis. Creëer rust in uw woning met een tochtprofiel van de allerbeste kwaliteit, uiteraard te vinden in het brede assortiment van Haxo.nl. Ook is het bij ons mogelijk om in grote hoeveelheden te bestellen. Bestrijd de tocht in uw woning met hulp van Haxo!

Ellen tochtprofiel

Uw woning is bestand tegen weer en wind met het Ellen tochtprofiel. Met de producten van Ellen heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit tot uw beschikking. Deze tochtprofielen zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook zeer gemakkelijk te bevestigen. Het voordeel van een Ellen tochtprofiel is dat deze jarenlang meegaat en roestvrij is. Het profiel is voorzien van schroefgaten en soepel weerbestendig pvc. Daarom bent u bij Haxo op de juiste plek voor al uw tochtwering!

Tochtprofiel inbouw

Heeft u een profiel nodig aan de binnenkant van kozijn of deurpost? Dan is het tochtprofiel voor inbouw van Haxo iets voor u. Dit profiel is voorzien van een pvc-lip en kan toegepast worden aan zowel de binnen- als de buitenkant van kozijnen en deurposten. Het tochtprofiel bestaat uit gewalst aluminium en spijkergaatjes, waardoor de tochtstrip aanbrengen eenvoudig is. Als het tochtprofiel voor inbouw eenmaal is aangebracht, zijn uw tocht problemen gelijk de deur uit!

Tochtprofiel voordeur

Om de ingang van uw huis goed te kunnen afsluiten van de wind, is een tochtprofiel voor uw voordeur iets voor u. Deze aluminium strip bevat een soepele, weerbestendige PVC lip aan de onderzijde. Door de schroefdraadjes is het profiel eenvoudig zelf aan te brengen met speciale nagels. Daarom bent u bij Haxo aan het juiste adres voor de tochtprofiel van uw voordeur! Heeft u nog vragen over tochtprofielen of het bevestigen ervan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.