Dorpelstrip nodig? Kijk nu in onze webwinkel en doe uw voordeel met ons ruime assortiment!

Dorpelstrip

Haxo.nl heeft een ruim aanbod aan dorpelstrips waarmee u bestand bent tegen elke vorm van tocht. In onze webwinkel vindt u dorpelstrips gemaakt van aluminium, hout, kunststof en roestvrijstaal. U vindt zowel dorpelstrips met als zonder borstel. Bekijk ons assortiment en maak uw keuze!

Dorpelstrip onder deur

Voorzie uw woning van de beste tochtwering met een dorpelstrip onder de deur. Bijvoorbeeld met de Ellen Dorpelstrip. Deze dorpelstrip is gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van handige schroefgaten, die na bevestiging niet meer zichtbaar zijn. Deze dorpelstrip voor onder de deur is voorzien van een zachte velours borstel die bevestigd is aan de onderkant, waardoor de temperatuur in de ruimte erachter constant blijft.

Dorpelstrip aluminium

Wilt u een dorpelstrip die licht, sterk én slijtvast is? Kies dan voor een dorpelstrip aluminium, zoals de Ellen Dorpelstrip. In de dorpelstrip zijn al schroefgaten aangebracht en ook bevat deze aan de onderkant een soepele, weerbestendige PVC lip. Bovendien worden schroeven meegeleverd in de verpakking!