Oase fontein

U maak van uw vijver een plek waarbij u heerlijk kunt wegdromen met een Oase fontein. Het kwaliteitsmerk Oase staat bekend om vijverdecoraties en waterornamenten die uw tuin verrijken met een mooi en sfeervol uitzicht. Bij Haxo zijn de fonteinen verkrijgbaar in diverse series met spraakmakende namen als Aquarius, Pondjet en Nautilus. Kiest u voor een uitvoering met meerdere spuitstukken of heeft u liever een variant met instelbare spuitfiguren? Bestel bij Haxo eenvoudig de Oase fontein in de door u gewenste uitvoering en opvoercapaciteit!

Oase fontein sproeikop

Het kloppend hart van een Oase fontein is de sproeikop, die in diverse varianten geleverd wordt met meerdere opzetstukken. Zo maakt u gemakkelijk een keuze uit verschillende patronen. De Aquarius heeft bijvoorbeeld drie figuren: vulkaan, Lava en Magma. Deze unieke Oase fontein met sproeikop heeft een regelbare waterhoogte en is uitgerust met een aparte uitgang voor een beekloop of een spuitfiguur. Dit is een Oase vijverdecoratie van kunststof in de vorm van een dier die wel uit steen gehouwen lijkt. Zo zorgt u voor een mooie natuurlijke sfeer in uw tuin!

Oase fontein water

Als u graag een levendige vijver creëert met veel vissen, dan begint u goed met een Oase fontein. Het water wordt in beweging gebracht en neemt daardoor extra zuurstof op, wat zorgt voor een gezonde leefomgeving, zeker in combinatie met een Oase luchtpomp. Bij Haxo behoort een Oase fontein die op het water drijft ook tot de mogelijkheden. Zo hebben wij naast de Pondjet nieuwe modellen zoals de Oase Quintet en de Oase Trio. De Oase Starlet met ledverlichting is onze rijzende ster aan het firmament. Hiervan kunt tot ‘s avonds laat van een kalmerend lichtspektakel genieten.

Oase fontein kopen

U slaagt gemakkelijk bij Haxo als u voor uw vijver een Oase fontein wilt kopen. Wij hebben varianten voor vijvers van diverse omvang. Wij hebben fonteinpompen met een capaciteit vanaf circa 400 liter water per uur tot zo’n 40.000 liter per uur. Het is hierbij wel van belang dat u niet meer water rondpompt dan de inhoud van uw vijver. Bij Haxo kunt u niet alleen terecht voor uw bestelling, maar ook voor uw vragen over een Oase fontein kopen. In ons ruime assortiment vindt u een groot aanbod vijveraccessoires van Oase, zoals Oase vijververlichting en waterornamenten. Bestel eenvoudig online en profiteer van onze snelle levering!