Maak van uw vijver een adembenemend schouwspel, zelfs wanneer het donker is, met de hoogwaardige vijververlichting van Oase. Met de juiste verlichting tilt u de uitstraling van uw vijver naar een hoger niveau en kunt u op elk moment van de dag genieten van een prachtige waterpartij. Ontdek het uitgebreide assortiment Oase vijververlichting in verschillende soorten en maten.

Kies voor vijververlichting met energiezuinige leds, speel met kleuren dankzij de optie voor gekleurde verlichting, of ga voor ingebouwde verlichting die naadloos opgaat in uw vijveromgeving. Zelfs fonteinen kunnen worden voorzien van speciale vijververlichting. Wat uw voorkeur ook is, met de stijlvolle vijververlichting van Oase geeft u uw vijver een luxueuze en moderne uitstraling, terwijl de sfeer in uw tuin naar nieuwe hoogten stijgt.

Voor de aanschaf van Oase vijververlichting kunt u vertrouwen op de expertise van Haxo, dé vijverexpert. In ons ruime assortiment vindt u diverse soorten en stijlen Oase vijververlichting, zodat wij voor elke vijver een passende oplossing kunnen bieden. Bestel snel en eenvoudig uw vijververlichting in onze webshop en creëer de perfecte ambiance voor uw vijver.

Oase vijververlichting

Wilt u ook in de avonduren volop van uw prachtige vijver genieten? Dan is hoogwaardige vijververlichting essentieel. Bij Haxo bieden wij Oase vijververlichting die voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, en uw vijver voorziet van een stijlvolle en luxe uitstraling. Ontdek ons diverse assortiment Oase vijververlichting in verschillende varianten en afmetingen.

Kies voor ingebouwde verlichting in de grond rondom uw vijver, waarmee u subtiel de contouren benadrukt. Of ga voor speciale spots die een bepaald element van uw vijver in de schijnwerpers zetten. Met kleurrijke verlichting kunt u een unieke sfeer creëren, terwijl waterdichte opties u de mogelijkheid bieden om verlichting in het water te plaatsen. Bij Haxo vindt u niet alleen een ruime selectie aan Oase vijververlichting, maar ook alle benodigdheden om uw verlichting veilig te installeren. Van onderwater transformators tot waterdichte kabels, wij hebben alles in huis om uw vijver moeiteloos te transformeren tot een prachtige eyecatcher.

Oase vijververlichting Lunaqua Terra

Er zijn diverse toepassingen van Oase vijververlichting. De Lunaqua Terra spotjes hebben een platte vorm, waardoor u eenvoudig kiest voor de montagewijze van uw voorkeur, op de bodem, langs de vijverrand of op de vlonder naast uw vijver. Oase vijververlichting uit de Oase Lunaqua Terra serie is bij Haxo verkrijgbaar als set van 3 of 6 stuks. Zo heeft u alle vrijheid om van uw vijver een centrale plek in uw tuin te maken, waarvan u ook in de avonduren geniet.

Oase vijververlichting Lunaled

Als u aangenaam licht wilt creëren met energiezuinige lampen is de Oase vijververlichting Lunaled een zeer goede keuze. Haxo biedt u de keuze uit diverse modellen met naast de Lunaqua Classic ook de Lunaqua Maxi Led, in een strak jasje dat helemaal past bij deze tijd. Met Oase vijververlichting van Lunaled creëert u gemakkelijk een sprookjesachtig tafereel. Wij hebben diverse spuitfiguren in onze assortiment Oase vijverdecoratie die u hiermee in een warm licht hult.

Oase vijververlichting Waterfall Illumination

Wat is ‘s avonds nu mooier dan een spektakel van licht én geluid? Met Oase vijververlichting Waterfall Illumination creëert u een setting om bij weg te dromen. Terwijl u het water hoort ruisen, geniet u tegelijk van het uitzicht op uw eigen Oase waterval in de tuin. In ons ruime assortiment vindt u ook bijbehorende Oase vijverpompen om uw Oase vijververlichting Waterfall Illumination in het zonnetje, of zullen we maar zeggen, in het maanlicht te zetten. Haxo heeft als Officieel Service Punt van Oase een zeer ruim assortiment. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!

Oase vijververlichting sets

Als u ook ‘s avonds van uw tuin met vijver wilt genieten, schept u met Oase vijververlichting een onweerstaanbaar decor. Bij Haxo kunt u de lampen niet alleen los kopen maar ook voordelig als set van 2 of 3 bestellen. Met de meegeleverde gekleurde schijven zet u de sfeer helemaal naar uw hand. Oase vijververlichting kan niet alleen aan de vijverrand worden geplaatst, maar ook op de bodem voor een mysterieus effect. Ook is het mogelijk om speciale schakelkastjes te bestellen waarmee u de verlichting via een app kunt bedienen.

Heeft u vragen over Oase vijververlichting, wilt u advies op maat voor uw vijver of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om u te assisteren. Maak van uw vijver een betoverende oase, dag en nacht, met Oase vijververlichting van Haxo.