Oase vijververlichting

Als u ook ‘s avonds van uw tuin met vijver wilt genieten, schept u met Oase vijververlichting een onweerstaanbaar decor. Bij Haxo kunt u de lampen niet alleen los kopen maar ook voordelig als set van 2 of 3 bestellen. Met de meegeleverde gekleurde schijven zet u de sfeer helemaal naar uw hand. Oase vijververlichting kan niet alleen aan de vijverrand worden geplaatst, maar ook op de bodem voor een mysterieus effect. Ook is het mogelijk om speciale schakelkastjes te bestellen waarmee u de verlichting via een app kunt bedienen.

Oase vijververlichting Lunaqua Terra

Er zijn diverse toepassingen van Oase vijververlichting. De Lunaqua Terra spotjes hebben een platte vorm, waardoor u eenvoudig kiest voor de montagewijze van uw voorkeur, op de bodem, langs de vijverrand of op de vlonder naast uw vijver. Oase vijververlichting uit de Oase Lunaqua Terra serie is bij Haxo verkrijgbaar als set van 3 of 6 stuks. Zo heeft u alle vrijheid om van uw vijver een centrale plek in uw tuin te maken, waarvan u ook in de avonduren geniet.

Oase vijververlichting Lunaled

Als u aangenaam licht wilt creëren met energiezuinige lampen is de Oase vijververlichting Lunaled een zeer goede keuze. Haxo biedt u de keuze uit diverse modellen met naast de Lunaqua Classic ook de Lunaqua Maxi Led, in een strak jasje dat helemaal past bij deze tijd. Met Oase vijververlichting van Lunaled creëert u gemakkelijk een sprookjesachtig tafereel. Wij hebben diverse spuitfiguren in onze assortiment Oase vijverdecoratie die u hiermee in een warm licht hult.

Oase vijververlichting Waterfall Illumination

Wat is ‘s avonds nu mooier dan een spektakel van licht én geluid? Met Oase vijververlichting Waterfall Illumination creëert u een setting om bij weg te dromen. Terwijl u het water hoort ruisen, geniet u tegelijk van het uitzicht op uw eigen Oase waterval in de tuin. In ons ruime assortiment vindt u ook bijbehorende Oase vijverpompen om uw Oase vijververlichting Waterfall Illumination in het zonnetje, of zullen we maar zeggen, in het maanlicht te zetten. Haxo heeft als Officieel Service Punt van Oase een zeer ruim assortiment. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!