Oase Filtral

Dankzij het uitgebreide assortiment van Haxo is het heel eenvoudig om uw vijver een uitstekende verzorging te bieden met een Oase Filtral filter. Zo wordt uw water eenvoudig helder en kunnen uw planten weer volop groeien en bloeien! Bovendien bevat het systeem een tweede aansluiting voor kleine beeklopen en fonteinen. Het gewenste watervolume is eenvoudig regelbaar als u een Oase Filtral set gebruikt. Kan uw vijver zulke efficiëntie goed gebruiken? Bekijk dan onze diverse modellen online en maak uw keuze!

Oase Filtral UVC filters

Algen in uw vijver zijn verleden tijd als u kiest voor onze Oase Filtral UVC filters. Dit zijn lampen die een straling afgeven waardoor algen direct gedood worden. Een filtermat wordt gebruikt om vuil op te vangen en zuurstofcirculatie vindt plaats dankzij het bewegende water. Dit maakt onze Oase Filtral UVC filters perfect geschikt voor kleine vijvers. Bovendien vindt u in onze filterschuim afdeling passende filters om uw gebruikte exemplaren mee te vervangen! Bij Haxo wordt aan alles gedacht als u uw vijverbeleving compleet wilt maken.

Oase Filtral kopen

In onze uitgebreide webwinkel kunt u niet alleen een systeem van Oase Filtral kopen voor uw vijver. Ook als u op zoek bent naar andere systemen, zoals vijververwarming, bent u bij Haxo volledig aan het juiste adres! Dat geldt tevens voor de aankleding van uw kleine tuinoase. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtig stenen water ornament? Deze kunt u samen met uw set van Oase Filtral kopen bij Haxo, zodat zowel de gezondheid als de schoonheid van uw vijver gegarandeerd worden!