Oase luchtpomp

Zuurstofrijk water is de bron van leven voor vissen. Een Oase luchtpomp zorgt ervoor dat het water van zuurstof wordt voorzien en is verkrijgbaar in diverse varianten. U vindt bij Haxo eenvoudig de pomp die aansluit bij de grootte van uw vijver. Ook de bijbehorende losse onderdelen vindt u gemakkelijk in ons ruime assortiment. Wij zijn officieel Service Punt van Oase vijverproducten en zijn daarom hét adres voor het onderhoud en de reparatie van uw Oase luchtpomp of andere producten van hetzelfde kwaliteitsmerk. Bestellen doet u eenvoudig en veilig online!

Oase luchtpomp Aquaoxy

Het principe van Oase luchtpomp in Aquaoxy is zeer eenvoudig maar uiterst effectief. Een borrelsteen die op de luchtslang wordt aangesloten vormt kleine luchtbelletjes die het aanwezige zuurstof gelijkmatig over het water verspreiden. De Oase luchtpomp in Aquaoxy uitvoering is verkrijgbaar in diverse varianten. Welke u nodig heeft hangt onder andere af van de omvang van uw vijver, het aantal vissen en de aanwezigheid van een Oase vijverpomp. Hiermee houdt u het water in beweging, waardoor er ook een bepaalde hoeveelheid zuurstof wordt opgenomen. Onze deskundige medewerkers geven u hierover graag meer informatie.

Oase luchtpomp Aqua Air

Als u uw vijver rijkelijk van zuurstof wilt voorzien is de drijvende Oase luchtpomp Aqua Air een echte aanrader. Hiermee wordt 30.000 liter met zuurstof verrijkt water per uur rondgepompt, met een dieptewerking tot wel 4 meter! Het water blijft op deze manier in beweging, zodat de aanschaf van een Oase vijverpomp niet meer nodig is. De materialen die u nodig heeft om de beluchter van de Oase luchtpomp Aqua Air te bevestigen worden meegeleverd. Bestelt u liever losse onderdelen van dit product, bijvoorbeeld voor reserve-onderdelen? Het kan bij Haxo!

Oase luchtpomp Airflow

Wilt u verzekerd zijn van een goede zuurstoftoevoer in uw vijver én een stijlvolle Oase fonteinpomp kopen? Kies dan voor de Oase luchtpomp Airflow! Dit is een drijvende beluchter die ook als fontein dienst doet. Met drie verschillende opzetstukken kunt u het patroon van de waterstralen gemakkelijk afwisselen. Verder is het mogelijk om verlichting aan te brengen waarmee u uw vijver ‘s avonds wel heel sfeervol en functioneel in de kijker zet! Haxo is de webshop waar u de Oase luchtpomp Airflow, Oase vijverfilters en ander producten van dit toonaangevende merk voordelig online bestelt. Wij zorgen voor een snelle levering van uw order!