Oase Aquaskim

Op de oppervlakte van uw vijver drijven met grote regelmaat blaadjes en andere vormen van vervuiling. Met een zogeheten ‘skimmer’ van Oase Aquaskim kunt u deze verontreiniging eenvoudig verwijderen! Het vuil drijft richting de mand bovenaan de skimmer, die u om de zoveel tijd gemakkelijk kunt legen in de GFT container. Onderaan deze afvalverzamelaar van Oase Aquaskim bevindt zich een voet die u eenvoudig kunt verzwaren met stenen om de stabiliteit ervan aanzienlijk te vergroten! Deze stenen worden niet meegeleverd.

Oase Aquaskim oppervlakte vijverfilter

Aan vuil in uw vijver is er helaas geen ontkomen. Wel kunt u zorgen dat u er zo snel mogelijk van af bent door een Oase Aquaskim oppervlakte vijverfilter te installeren. Zo kunt u uw vissen goed zien als u uw visvoer uitstrooit. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor reigers die hun oog op uw vijver hebben laten vallen! Neem daarom een kijkje in onze uitgebreide reigerschrik afdeling om dit probleem te verhelpen. Hier vindt u alles van namaakvogels tot laserstralen om reigers mee weg te jagen. U kunt uw verjager eenvoudig met uw Oase Aquaskim oppervlakte vijverfilter meebestellen!

Oase Aquaskim kopen

Houd met gemak uw vijver schoon door een skimmer van Oase Aquaskim te kopen! Dit komt zowel de flora als de fauna van uw vijver zeer ten goede. Als u echt van een prachtige vijver wilt genieten, kunt u overwegen om deze te versieren met een stijlvol waterornament! Kies bijvoorbeeld een fontein zijn of een beeld dat bij de sfeer van uw tuin en vijver past. Ook heeft Haxo diverse soorten verlichting voor uiteenlopende effecten. Hiermee legt u een schitterende focus op uw beeldschone vijver, die nu helemaal afvalvrij is. Althans, als u besloten heeft een efficiënt filter van Oase Aquaskim te kopen!