Oase Swimskim

Niets mag het prachtige aanzicht van uw vijver verpesten. Geef vuil daarom geen enkele kans door voor een filter van Oase Swimskim te kiezen! Dit is een systeem dat oppervlakte vuil, zoals stuifmeel, takjes en bladeren aanzuigt. Zodra er genoeg vuil is verzameld, kunt u de inhoud van uw Oase Swimskim eenvoudig legen in uw GFT container. Zo blijft de oppervlakte van uw vijver stralend schoon en hebben uw vissen en planten er geen hinder van!

Oase Swimskim oppervlakte vijverfilter

Het ingenieuze Oase Swimskim oppervlakte vijverfilter heeft een ingebouwde pomp. Daarom is dit een volledig plug & play systeem! Het filter is uitgerust met drie drijvers die het geheel perfect aan de oppervlakte laat drijven. Bovendien wordt aangezogen water weer de vijver in gedreven, zodat er een vloeiende zuurstofcirculatie plaatsvindt! Kies voor een complete verzorging van uw vijver door samen met uw Oase Swimskim oppervlakte vijverfilter ook andere efficiënte vijverpomp accessoires aan te schaffen. Met het uitgebreide Haxo assortiment bent u op elke situatie voorbereid.

Oase Swimskim kopen

Zoekt u een filtersysteem dat eenvoudig te monteren is en bovendien geen geluid maakt? Dan is een Oase Swimskim kopen zeer verstandig! Uw vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon en u geniet binnen de kortste keren van een heldere vijver. Dat maakt uw vissen wel extra zichtbaar voor roofvogels. Maar geen nood! Ook betrouwbare reigerschrik bestelt u eenvoudig bij Haxo. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor de mooiste versieringen. Zo kunt u bij ons prachtige houten waterornamenten samen met uw Oase Swimskim kopen! Met Haxo maakt u uw vijver helemaal compleet.