Oase Bitron

Wanneer u een vijver in uw tuin plaatst, is het natuurlijk van groot belang dat niets dit prachtige plaatje mag verstoren. Gelukkig kunt u vertrouwen op de kwaliteit van Oase Bitron filters! Hiermee worden groene algen eenvoudig verwijderd en kunnen uw planten en vissen weer volop ademen. Het plaatsen van dit filter is zeer eenvoudig dankzij de meegeleverde aansluit hulpstukken. Geniet van helder vijverwater door bij Haxo te kiezen voor een zeer efficiënt Oase Bitron filter!

Oase Bitron UVC filters

U kunt uw planten en vissen in een oogopslag zien als u voor één van onze Oase Bitron UVC filters heeft gekozen! Aanwezige zweefalgen worden namelijk vernietigd door middel van UVC straling. Ook andere schadelijke bacteriën en ziektekiemen hebben dankzij deze praktische oplossing een aanzienlijk geringere kans om te overleven. Groter afval in uw vijver haalt u er met een handig vijvernet uit; onze Oase Bitron UVC filters doen de rest.

Oase Bitron kopen

Met het grootste gemak kunt u bij Haxo een filter van Oase Bitron kopen! Ook andere onderdelen en accessoires voor vijveronderhoud zijn bij ons volop verkrijgbaar. Zo kunt u in onze webshop terecht voor vijverwater testen om een grondige analyse van de zuurgraad van het water mee uit te voeren. Als u nog maar net met uw hobby begint, hebben wij de beste vijversets voor u! Deze kunt u samen met een filter van Oase Bitron kopen om de kwaliteit van water, vissen en planten optimaal te houden.