Oase Biopress

U zorgt voor een gezond leefklimaat voor uw planten en vissen als u op de kwaliteit van Oase Biopress vertrouwt! Bij Haxo kunt u terecht voor verschillende pompen en filters van dit vooraanstaande merk. De sets worden compleet aangeleverd en zijn eenvoudig te monteren. Zodra het systeem operationeel is, wordt uw water aanzienlijk helderder. Uw planten bloeien op en uw vissen profiteren volop van een gezonde leefomgeving! Bij Haxo vindt u eenvoudig een Oase Biopress filter dat aansluit op de capaciteit van uw vijver.

Oase Biopress vijverfilter sets

Een schone en gezonde vijver realiseert u eenvoudig door een van onze Oase Biopress vijverfilter sets aan te schaffen. Deze vindt u in drie verschillende capaciteiten in de uitgebreide vijverfiltering afdeling van Haxo. Het model van uw keuze baseert u eenvoudig op het volume van uw vijver. De Oase Biopress vijverfilter sets zijn geheel compleet; met het eenvoudig te reinigen filter worden een vijverslang van 4.5 meter lang en 2.54 cm in diameter, roestvrijstalen slangklemmen en een pomp met een aansluitend vermogen meegeleverd. Ook een UVC filter lamp, die zweefalgen doodt, is inbegrepen.

Oase Biopress kopen

Om uw vijver zo volledig mogelijk te verzorgen is een effectieve Oase Biopress kopen altijd een verstandige keuze. Haxo heeft bovendien een ruim vijveronderhoud assortiment, met onder andere algenbestrijdingsmiddelen en vijverstofzuigers. Deze sectie is slechts een onderdeel van ons grotere vijverbenodigdheden aanbod, waar u alles vindt voor afrastering, verlichting, ornamenten en nog veel meer! Deze accessoires kunt u eenvoudig en voordelig samen met uw Oase Biopress kopen. Binnen de kortste keren geniet u van een vijver die volop in bloei staat!