Oase vijverpomp

Houdt u van helder vijverwater en een gezond leefklimaat voor uw vissen? De Oase vijverpomp is een zeer goede investering die uw vijverwater in beweging brengt. Daardoor worden schadelijke gassen als gevolg van natuurlijke ontbindingsprocessen in de vijver beter door de buitenlucht opgenomen. CO² en zuurstof worden juist beter opgenomen. Zo draagt u bij aan een evenwichtig ecosysteem met helder, zuiver water waarin waterplanten en vissen uitstekend gedijen. Haxo is een Officieel Service Punt van Oase, waar u een Oase vijverpomp en bijbehorende onderdelen voordelig online bestelt.

Oase vijverpomp Aquamax

Het merk Oase is een van ‘s werelds koplopers op het gebied van water- en vijvertechnologie. Een goed voorbeeld is een Oase vijverpomp uit de Aquamax serie. Deze heeft een zeer hoge pompcapaciteit, maar desondanks een zeer energiezuinige motor. Zowel de grootte van de vijver als het aantal vissen en waterplanten hebben invloed op de benodigde capaciteit. Hier kunt u gemakkelijk rekening mee houden, want een Oase vijverpomp van Aquamax kan afhankelijk van het model tussen de 2500 tot wel 25000 liter per uur rondpompen. De deskundige medewerkers van Haxo helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Oase vijverpomp onderdelen

Bij Haxo vindt u zowel een Oase vijverpomp als onderdelen daarvoor. Heeft u alleen een vervangingsonderdeel nodig? Dan bestelt u dat gemakkelijk online zonder dat u de complete pomp hoeft te vervangen. Ook kunt u in onze webshop kiezen voor diverse uitbreidingen voor uw vijver zoals een Oase luchtpomp of een Oase vijverfilter. In combinatie met onze Oase vijverpomp onderdelen kunt u een volledig ecosysteem creëren! Uw gasten zullen zich verbazen over uw heldere vijverwater met gezonde planten en vissen.

Oase vijverpomp kopen

U profiteert van de beste service en een snelle levering als u besluit om een Oase vijverpomp bij Haxo te kopen. Wij hebben een zeer ruim assortiment met naast onderdelen voor de pomp diverse accessoires om van uw vijver een uitbundige waterpartij te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld speciale vijverstofzuigers, fonteinpompen, fonteinen en UVC lampen bestellen. Geniet u tijdens een lange zomeravond graag van een mysterieuze sfeer aan het water? Dan wordt u met Oase verlichting op uw wenken bediend. Wilt u een Oase vijverpomp kopen of andere accessoires bestellen? Haxo zorgt voor een snelle levering!