Oase UV-C lampen

Vijverwater wordt vertroebeld door de aanwezigheid van algen en micro-organismen. Deze kunt u met Oase UV-C lampen effectief doden. Via de aangesloten vijverslangen wordt het water langs de lamp geleid, waardoor de algen en micro-organismen direct worden gedood. Doordat het systeem is afgesloten, lijden vissen en ander vijverleven geen schade. Bij Haxo bestelt u vervangende Oase UV-C lampen voor zowel de Oase Vitronic als de Oase Bitronic eenvoudig online. U heeft een ruime keuze uit diverse wattages.

Oase UV-C vervanglampen

Welke vorm van Oase UV-C filtering u ook ook heeft aangeschaft, van Oase UV-C vervanglampen kunt u meerdere jaren gebruik maken. Het licht verliest zijn krachtige werking na circa 8.500 branduren. Om die reden raadt Haxo u aan om elk voorjaar nieuwe UV-C vervanglampen te plaatsen. U kunt het effect van het UV-C-licht maximaliseren door direct ook de omringende glasbuis schoon te maken. Heeft u daarnaast verse filtermatten nodig voor uw Oase vijverfilter? Dan is dit hét moment om deze voordelig mee te bestellen!

Oase UV-C lampen Philips

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg voor Oase UV-C lampen. Philips is daarom zonder meer de beste keuze. Deze Nederlandse gigant op het gebied van duurzame verlichting heeft de lampen speciaal voor Oase vervaardigd. Daarom hebben de Oase UV-C lampen van Philips een perfecte pasvorm, wat het aansluiten wel zo gemakkelijk maakt! Wilt u op een zomeravond in stijl van uw vijver genieten? Dan vindt u in het ruime assortiment van Haxo ook diverse vormen van Oase vijververlichting. Wat u ook bestelt, wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!