Oase Biotec

Troebel water in uw vijver verdwijnt als sneeuw voor de zon als u kiest voor een Oase Biotec filter! De meest populaire versie uit deze reeks is de Screenmatic 2 90.000. Deze is uitgerust met een vuiltransport waarmee afval automatisch wordt opgevangen en afgevoerd naar de vuilcontainer. Bovendien heeft dit model sensoren die vervuiling herkennen en de band in beweging brengen. Op het led display kunt u aangeven hoe grondig de Oase Biotec 2 90.000 uw vijver moet reinigen. Na een grondige schoonmaakbeurt is uw water weer helemaal helder en gezond!

Oase Biotec kamerfilters

Voor de grotere vijvers komen de modellen van Oase Biotec met kamerfilters goed van pas. Hierin wordt het afval verdeeld opgenomen en opgeslagen. Ook helpen filtermousses om uw vijver gezond te houden. Voor extra functionaliteit kunt u ervoor kiezen om een UV-C filter of andere vijverfilter onderdelen op de Oase Biotec kamerfilters aan te sluiten. Voor de vrije uitloop kan dit filter enkel boven waterniveau worden geplaatst. Kies uw perfecte kamerfilters uit bij Haxo!

Oase Biotec kopen

Voorkom de ontwikkeling van schadelijke algen door een filter van Oase Biotec te kopen in onze uitgebreide webwinkel. Behalve reinigingsmiddelen kunt u bij ons ook uitstekend terecht voor sfeer inrichting van uw persoonlijke oase! Wat dacht u bijvoorbeeld van schitterende vijververlichting, waardoor uw vijver en de ruimte er omheen nog beter tot hun recht komen? Dat maakt ‘s avonds buiten zitten nóg gezelliger. Bovendien kunt u een mysterieuze nevel over uw vijver verspreiden door bij Haxo een mistmaker samen met uw filter van Oase Biotec te kopen. Dankzij ons ruime assortiment zijn de mogelijkheden eindeloos!